Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
gyereket két napja hűtöm, ne vegyünk senkit (pl tots) mert majd úgyis mennek le az árak, várjuk meg mondom a csütörtököt, nyitások, pickek stb jönnek a piacra tömegével.. Na tudom még nincs reward, de amit akartunk már min. 100k-val olcsóbb. Gyorsba adtuk el Vardyt, már 30k-val több egyelőre futbin szerint...
Komolyan az ok hogy lesz*patnak div 9-ben gold csapatok xarul játsztom és elméletem szerint ők meg régi motoros új accos játékosok a tots miatt még div 9-ben is jó ha azzal a pár pakkal többet nyitnak aztán majd a coint átmozgatják, nyelek egyet. De hogy egyetlen piaci mozgást nem tudtam még csak véletlenül sem eltalálni az már röhej... Amit veszek annak lemegy az ára a következő napon, amit eladok, annak felmegy, amit nem veszek meg mert majd lemegy annak is felmegy...
Most volt az első alkalom, hogy megfontoltan akartam dönteni kivárva, hát ezt is elcsesztem...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most volt az első alkalom, hogy megfontoltan akartam dönteni kivárva, hát ezt is elcsesztem...