- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple Watch
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Visszajátszást esetleg nem mentettél, hogy megörvendeztess vele bennünket?
Az indítás egyébként szerintem nagyon el lett bénázva. Mindig a hátrébb helyezkedő embernek passzol a játék, vagy a közelebbinek. Nálam sokszor volt már, hogy vezettem a labdát a kapura, és előttem volt a védővel egyvonalban egy csatárom, az indítással pedig a 10 m-el hátrébb álló játékost akarta megjátszani a gép, persze elakadt...wednesday: A befout a darálóba témára +1 szavazat. Ezért játszom én min. 2 csatárral és 1 támadó középpályással, hogy ilyen helyzetekben gyorsan odapasszolhassam valakinek, vagy esetleg felszedjék a védőről lepattanó labdát. Szerintem 1 csatárral lehetetlen játszani.
Breki: Basszus, kedvetkaptam a Pesezéshez. Ez a másféle lövéserősségmérő (vagy hogy mondják ezt helyesen) alapból benen van a játékban, vagy mod?
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Kiadta majd visszavonta a legújabb GeForce drivert az NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple Watch
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- További aktív témák...
- Eladó Seasonic Focus Gx-750 tápegység!
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Eladó Gainward Phatom RTX 4080-as videokártya!
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4670,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az indítás egyébként szerintem nagyon el lett bénázva. Mindig a hátrébb helyezkedő embernek passzol a játék, vagy a közelebbinek. Nálam sokszor volt már, hogy vezettem a labdát a kapura, és előttem volt a védővel egyvonalban egy csatárom, az indítással pedig a 10 m-el hátrébb álló játékost akarta megjátszani a gép, persze elakadt...