Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Macrodroid
- Microsoft Rewards
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtrms
aktív tag
válasz
Toguro San
üzenetére
Nagyon ígéretesnek tűnik ez az új fifa....
FUT-ra is rengeteg újítást ígérnek, végre lesz street foci, és még a karrier mód is kezd kicsit hajazni az FM-re.
Remélem amit ígérnek úgy is lesz.
(Mondjuk a minta managereket nem igazán a valós managerekről, sokkal inkább valami rossz divatlapból mintázták
....mi az a sál, meg boka nadrág ?!?! ja meg mindegyik olyan 20-23 évesnek tűnik. Remélem lehet azért idősebb arcot is létrehozni.)Lenne miért kárpótolniuk minket a 19 után....
-
Toguro San
tag
Ha valaki kíváncsi lenne a leendő karrier mód újításokra (tervekre), az itt szemezgethet

-
Edgar2621
őstag
Ugyanaz mindkettőn és még a felturbózott, félgenerációs konzolok sem tudnak többet Fifa esetén.
Ha mással is játszol és van 4K tv-d akkor PS4 Pro vagy Xbox One X, ha ezek közül valamelyik nem teljesül akkor sim Ps4 vagy Xbox One, attól függően melyik a szimpatikusabb, melyik platformot használja több barátod, ismerősöd. -
Urgot
tag
Sziasztok. Melyik konzolon megy jobban a FIFA?
-
evibly
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nekem egyik este volt olyan élményem, hogy csak röhögtem kínomban.
Láttam az ellenfélnél a Serie A játékosokat, nálam ott volt az Ibra/Alessandrini kettős, így elkezdtem neki hagyni a gólokat a weekly objective miatt. Szerencsére a srác fogta, viszonozta is (ez is milyen ritka már), de onnan jött az igazi kabaré. Az egy dolog, hogy szinte alig tudtam félreállni a védőkkel a csatárai elöl, meg nyomkodtam az offside trapet, na, de amikor ott volt a srác a kapumtól 3 méterre, még a kapus sem volt a helyén, kapufára ment a lövés. Neki is, nekem is. És nem is egyszer.
Tehát a 90 rating feletti támadó játékosok, többször egymás után, teljesen normál lövéserősség mellett nem tudtak betalálni az üres kapuba.

-
-
Jinxb1rd
addikt
Hát még én. Tegnap nyomtam egy matchet, folyamatosan szereltem és sose került hozzám a labda. Csóka minden cselezés nélkül kaputól kapuig ment az emberével és közben kb vagy tízszer hozzáértem a labdához. De mint a tank ment át rajtam.
Végül úgy védekeztem, hogy aggresszívabban, sárga lapokkal, mert egyszerűen a játék nem akarta, hogy megszerezzem a labdát. Nevetséges volt.
-
elod22
senior tag
válasz
Edgar2621
üzenetére
Én buktam rajta egy ötvenest, de ha nálam szar akkor nincs mit erőltetni, főleg hogy a flashback eddig a legjobb lapom volt, még Eusebionál is jobban adja.

Jobbhátvédnek is a 35 ezres Aurier jobb, mint a 230 ezres Trent A-A.
Én is inkább kirakom VanDijk-ot.szabyka95: pedig most direkt figyeltem erre, hogy ne vele akarjak mindent megoldani, próbáltam a szokásos játékomat hozni, de még a ziccereket is kihagyta mikor helyzetbe került, nem beszélve arról, hogy nehezebben volt megjátszható. Persze lehet csak pont így jött ki a lépés és ha FB Ibra lett volna a csapatban vele is úgyanígy teljesítek. De annyi biztos, hogy nekem nem éri meg az a különbség csak azért, mert szebb a kártya és nagyobb számokat ír rajta.
Inkább fejlesztek máshova. -
szabyka95
őstag
válasz
elod22
üzenetére
placebo, nagyobbak az elvarasok, mert tobbet fizettel/nagyobb rating, azt varod tole h sokkal jobb legyen
nekem jol muzsikal, jobb mint a flashback, de nem sokkal.
a fbt beraktam tegnap a van dijk sbcbeket kulonbozo jatekos kozott lehet kulonbseg, egyik lehet jobb a masiknal, meg akkor is ha minden statban jobb, mert mas a fizikuma, mas kepessegei vannak (traits: finesse shot stb.) stb. de ugyanaz a jatekos 2 speci lapja kozott mindig jobb a nagyobbik (92 es ibra vs 95, mert a 95 osnek minden megvan ami a 92esnek is), kiveve az ikonoknal, ott lehet kulonbseg : pl kozepso van der sar vs prime.. ha jol tudom a kozepsonek nagyobb a reakcioja, ezert OPbb.
most lehet mondani h jojo, de ha nagyobb a sebessege hamarabb lesre fut
-
elod22
senior tag
Létezik olyan, hogy Ibra TOTS lapja gyengébb legyen, mint a flashback? Nekem a flashback lap olyan brutál statokat hozott, hogy kb. 350 meccs alatt szinte tartotta a meccs/gól átlagot kétcsatáros felállásokban. Láttam nagyon bezuhant a TOTS ára, gondoltam megveszem rosszabb csak nem lehet.
6 meccs alatt 0 gól, 1 gólpassz szerintem nagyon sovány. Visszaraktam a FB verziót, első meccsen már gól és gólpasszal hálálta meg.
szabyka95 , nálad láttam a TOTS lapját csapatban, hogy muzsikál a kezeid alatt? -
MdewC
nagyúr
Ezt én is nagyon várom, mármint ha szerelek akkor nálam marad a labda.
Anno ez így működött az értelmes részekben, a korcsosodás előtt, szóval ez se vmi nagy fícsör, elég ha visszaállítják a 13/14/15-öt.

Közben Ferivel megvettük tersztre tots Bappet.

Azaz egyelőre Feri teszteli.

De én is kipróbálom remélem.

-
v-man
őstag
Arany USA lapok instant 10e coin, ha van fölös a klubban 😃
-
dtrms
aktív tag
Akkor én be is kezdek.
Kinek mi az elvárása a 20-tól?
Mi az ami akár töréspontot hoz, hogy játszani fog e vele.Mert nálam a folyton vissza pattanó labdák és a gépi constant pressure ilyen (magától leszerel úgy a gép, hogy esélyem nincs). Ha ez a kettő továbbra is jelen lesz én nem fogok vele játszani. (Ezekre ugye ígéret is jött, hogy javítani fogják.....de hát a kick off glitch is javítva van évek óta
) -
Szigma70
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Jajjjj de jó az is.
És mi a szōszt keresel arrafelé? Nekem a közelben van házam, oda járunk hétvégente. A tó körül meg ez meg Agárdon a halász csárda az értelmes kajalehetőség. No meg a fő úton a kinai

195 vagyok és 120 kiló. Sajna már nem csak izom, de a korral jár. Majd megtudjátok -
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy elméleti fejtegetés helyett egy személyes tapasztalatot osztok meg.
Szóval öcsém 18 éves, a barátai is hasonló korúak és kajálják Castrot, nekik az a meglátásuk hogy nagyon jó fej, menő arc és jó amit csinál, és pakkot kell nyitni mert abból bármi lehet mint ahogy Castronak is bedobja néha. És nem azért mert a testvérem, de ezek értelmes srácok, orvosnak, közgazdásznak, gyógytornásznak stb. fognak tanulni a következő években és már a vérPisti korból is kiléptek, mégis imádják és azt gondolják a pakk mennyei manna, amit minél gyakrabban kell fogyasztani. Na akkor mi lehet a 10-16 éves korosztály fejében, nem beszélve azokról akiknek nincs rendben a családi hátterük, nem foglalkoznak velük a szüleik igazán és inkább minden hónapban rendelkezésre bocsátják a Visa-t hogy csöndben maradjon a gyerek. Na és akkor még ott van, ha nem túl intelligens a família, követelőző a gyerek stb. Ezek valós problémák és Castro egyáltalán nem javít a videóival, streamekkel ezeken.
Az hogy milyen kapcsolatban van az EA nevű pénzgyárral csak ők tudják, de azt nehezen tudom elképzelni hogy semmilyen. A pszichológia és az ahhoz köthető marketing, pr elég bonyolult terület, vannak akik tényleg nagyon jók abban, hogy miként kell elültetni (inception
) az agyakban a megfelelő információt és nem is biztos hogy az egy kiscicás videó. Szóval igazad van Neked is és a többieknek is, de nem tudhatjuk egyértelműen hogy ki mit miért csinál és addig tényként kezelni valamit amíg nincs róla hiteles információnk nem igazán lehet. -
MdewC
nagyúr
Dehogy tiltja! Találgassatok!

Nyomassátok!Írtam, hogy aug. második felében, mikor lesznek érdemi infók, akkor megcsináljuk a 20-as topikot.
Addig itt vaduljatok. (ott se lesz jobb hidd el, ameddig kísért a 19)

Amint az kész, a 19-es topik behal, ha még nem tette volna.

Meg hadd nyaraljak má nyugodtan addig is.

Digestive:

-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Köszi!!!

Azaz!

Tegnap ettünk ott, baromi jófej a pali!

Több gombócot adott.
Nekem kivette a kezemből, asszonyt meg beparáztatta, hogy ráejti a fagyit.

Vmi jó halas éttermet javasolhatnál priv.
Stara Baska az melyik? 
Feri: fejest ne ugorj!!

Kitartást!
Ilyenkor kell elmenni vhova nyaralni otthonról.

-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
KB ennyibe kerül, ha megveszi az ember a tots-ot. Ennek az sbc-nek kicsit olcsóbbnak kellene lennie.
-
dtrms
aktív tag
Már tavaly szeptemberben se volt érdemes megvenni a 19-et, mert ilyen rossz valamit még soha nem adtak ki szerintem....
Ezzel kapcsolatosan: mikor lesz FIFA 20 topic? Ilyenkor a "szabályok" tiltják az ötletelést és találgatást a játékkal kapcsolatban? Gondolok itt olyanokra is, hogy ki mit várna el vagy ki milyen ratinget adna szeretett csapata játékosainak stbstb. Egész sok infó napvilágot látott már esetleg egy FIFA 20 topichoz, nem ?

A 19-et én most ideje korán abba hagytam (január vége...), mert egyszerűen csak a hányinger fogott el ettől a játéktól. Nem emlékszem, hogy játszottam e valaha ennél rosszabb fifával. A napokban újra beléptem, mert kedvem lett játszani és egyszerűen 2 meccs után kikapcsoltam a PS-t, mert annyira nem bírtam. Inkább elindítottam PC-n a 18-at és karrierezek....
Van még valaki hasonló állásponton?
-
Takika14
aktív tag
Na idén ma elkezdtem a 19-et de valami szörnyű, hogy UT-ben csak színes kártyák jönnek az én nonrare gold csapatommal szemben, ennyire nincs már kis keretes csapat? Szánalmas.
Még jó, hogy csak 1300 forintom bánja.. Konkrétan ha megjelenés hetében nem kezded el akkor b@szhatod az egészet.
-
Mrdevil
addikt
Ezek a majmok megint elcseszték az elején a Van Dijk sbc-t. 92-es volt berakva. 🥴
-
szabyka95
őstag
válasz
Toguro San
üzenetére
Maholnap alex hunter a csaladjaval is exkluzív szerződést köt a pessel
-
Toguro San
tag
És egy újabb klub.... River Plate is exkluzív szerződést kötött a PES-sel, így "Nunez FC" néven lesz elérhető a Fifa20-ban
-
Aguinaga
őstag
Kurva baby Makelele egy icon uogradeből... Mindegy is, úgyis nyaralok
-
Szigma70
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ez melyik tengerpart?
Dagály van? Mert az ég az kék

@boff
Persze, hogy érdemes, most nagyon jó.
Nekem pont van egy eladó

(komolyan)
-
boff
senior tag
Sziasztok! Fifa 19-et érdemes még megvenni vagy inkább várjam meg a 20-at?
-
LedyGyuszi
addikt
Javaslom, lépjünk túl a dolgon!

-
törölt tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
"Gondolom megvan a magyarazatod"
Igen, az hogy olvasd el először az egész beszélgetést és értelmezd hogy miről volt szó.
-
arpo04
őstag
válasz
szabyka95
üzenetére
Termeszetesen o, mivel a munka nemesit o meg ezt nem tudja.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyebkent meg olyan eszmecseret folytattok ami talalgatason alapul. EA nem fogja kozolni,ahogy a bajusz kiraly se van e koztuk megalapodas. Feltetelezeseken meg kar is vitazni. Mind ket oldalnak lehet igaza es meg se. -
törölt tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Jól van, akkor legyen neked igazad.
Tartsd baromságnak továbbra is amit írtam, hiszen elképzelhetetlen, hogy a saját pénzét költse Castro fifa pontra, biztos nem térülne meg neki.Nyilván minden mögött az EA van, ez sem lehet kivétel.
(#40836) LedyGyuszi:
És még a smiley-t is véletlenül raktam csak oda.
(#40838) Jinxb1rd:
Ha megtérül (márpedig ilyen nézőszámnál megtérül), akkor inkább nem költeni lenne hülye.
-
törölt tag
Azért nem lehet összehasonlítani, mert azt a törvény írja elő, hogy rajta kell lennie, nem a cigi gyártók akarnak maguknak negatív reklámot.
Akármennyire nem hatja meg a függőket hogy mit mondasz, meg akármennyire is fontos a vizuális élmény, ha valaki fizet érte hogy reklámozz valamit, akkor nem fogja engedni hogy közben ellene kampányolj. Ezt kár tovább bonyolítani.
(#40834) LedyGyuszi:
"de gondolom ezt neked nem kellene ecsetelnem..."
Hát ha szerinted a grafikusnak annyi köze van a marketingnek, mint a takarítónőnek a befektetéshez, akkor inkább tényleg ne ecseteld.

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
üzenetére
"Grafikusként tudom jól hogy mit jelent a vizuális élmény és van valamennyi fogalmam a marketingről."
Tudom! Nálunk a takkernőnek is van némi fogalma a befektetésekről!
Pl. ha talál egy ezrest, akkor szépen befekteti a bukszájába." G Fuel-nál például miért nem elég hogy látják ahogy azt issza, miért kell róla jókat mondania?"
Különböző marketing stratégiák vannak, de gondolom ezt neked nem kellene ecsetelnem...
Haveromat a Miller szponzorálja. Minden hétvégén posztolnia kell, ahogy a dj pultban ott Millerezik, csak azt ihat nyilvánosan és stb... De neki nem kell jókat mondania róla...A marketing szerződéseknek különböző kritériumai lehetnek, de nem minden esetben van kritérium.részemről lezárva a téma...

(#40833) etaclan1984:
plusz nem mindenki nézi élőben, eltekeri, csak a nyitást nézi...fele meg sem hallja azt a mondatot... -
etaclan1984
őstag
válasz
üzenetére
Szerintem Castro 1.5M nézőjéből szinte az összes arra emlékezik majd minden pack openingnél hogy 1.5 órán át üvölt egy CR nyitás után. Nem arra hogy beböfögi hogy amúgy ne vegyetek fifa pontot. Az EA csak megvonja a vállát, tegyük fel valami szövevényes úton Castro kapott 1 millió fifapontot, a nézői meg feltöltöttek miatta kb 10milliót. EA-nek szerinted nem éri meg ? Házon belül marad a pénze és az 1 millió fifa pont az EA-nek nyilván nem 8400 dollárba kerül.
Akik meg őt nézik szerinted utána számolgatnak hogy ez a CR 4500 dolcsijába fájt amúgy ? -
szabyka95
őstag
nem mintha mi nem vennenk meg a fifa 20t, annak ellenere h mennyire felb.sz minden hetvegen

-
Jinxb1rd
addikt
Én meg marketing cégnél vagyok grafikus.
A negatív reklám is reklám. Myth solved.
-
törölt tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
"Vagy esetleg lemaradtam és már a vásárlási folyamatot is streamelte?"
Konkrétan amúgy igen.
De persze ez nem jelent semmit, mert biztos az EA adta rá a pénzt..."valszeg ezért is nem dolgozol marketing területen..."
Grafikusként tudom jól hogy mit jelent a vizuális élmény és van valamennyi fogalmam a marketingről.
Lehet csűrni-csavarni, az sehogy nem jó reklám, ha közben azt látják, hogy több ezer dollárokat kell elkölteni egy jó lapért. Ahogy az sem, hogy minden nap elmondja, hogy ne költsön senki fifa pontra.
A valódi szponzorok termékeit ő sem így reklámozza. G Fuel-nál például miért nem elég hogy látják ahogy azt issza, miért kell róla jókat mondania?
Vagy az EA-s eseményeken miért csak jókat mond a játékról? Azért, mert azokért valóban pénzt kap.
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
#mpsg
mexikói püffedt/puffadt speedy González

Szabi: új patch???
augusztusban?

Nem viccelnek az ea-s srácok!

Köszi az infót!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
üzenetére
valszeg ezért is nem dolgozol marketing területen...
attól, hogy beleböfög a mikrofonba párszor egy ilyet, még ugyanúgy venni fogják a fifa pontokat.
a vizuális élmény sokkal jobban megmarad az emberben, mint hang! lásd tv-s reklámok vs. rádiós reklámok.
ők csak a csillogó kék nyitásokat látják + azt, hogy fifa pontból nyitja. Az agyatlan Jancsikák meg nem kereskednek, nincs coinjuk, így mi marad?Fifa pont.ráadásul a fifa vloggerek fogyasztó bázisa kb ugyanaz a kör. tehát aki fel van iratkozva Tóbiásra, az fel van iratkozva valszeg Castrora is (kb.1,5m emberről beszélünk esetében). Viszont fordítva ez nem igaz.
csak viszonyításképpen (nem tudom még kik vannak, nem nagyon követem őket nyomon):
Ovvy kb 600k
Boras kb 240k
NephenteZ 1,8k
inceptionXx 50k
ZwebackHD 1MAz a 1,5M ember gyorsabban fog növekedni, mint mondjuk egy középosztálybeli Ovvy. Jobban marketingeli magát Castro. A növekmény meg még nagyobb reklám.
Tehát pöröghetsz 1-1 bebüfin, kutyát nem érdekli!
Az meg, hogy Castro a saját vagy az EA pénzét költi fifa pontokra, sztem sosem tudjuk meg!Vagy esetleg lemaradtam és már a vásárlási folyamatot is streamelte?
Az Adidasos példánál maradva: lehet nem a legjobb példa volt, de a lényege nem ment át (beakadt a bebüfis lemez): de a nagy cégek is azokat szponzorálják jobban, akik népszerűek, bevételt generálnak és a legnagyobb fogyasztói bázissal rendelkeznek.
Lehet, hogy szponzorálja Ovvyt is, de korántsem annyira, mint Castrot (Lásd Egy Vidi is focizhat Adidas mezben). Persze lehet felfutó csillagokat szponzorálni, de azok még csak kósza ígéretek, bevételt nem nagyon hoznak...Jah és mexikói puffadt speedy gonzález szinte minden EA-s eseményen ott pödri a bajszát, kapja tesztre a fifa20at, stb...
Lehet továbbra is pörögni ezen, de felesleges. Castro szépen szponzorálva az EA által!

De egyébként tényleg, kit érdekel ez az ökör? meg amúgy kinek van ideje ezeket nézni, ahelyett hogy p@@@kat simogatna vagy játszana?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MdewC
nagyúr
Uraim!

Olyan jó idő van itt Horvátba, hadd ne kelljen vitákat olvasni.

Kit érdekel a büdös Castro?

Hadd nyissa el a fél házát, vagy az ea vagyonát, ha ahhoz van kedve, a marketingre amúgy se sajnálják a lóvét.

Nektek megjött a twitch tots? Nekünk jó nagy senki esett.

Dávid vérét meg ne szívjátok, arra ott vagyok én.

-
törölt tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Azt szponzorálnám fifa pontokkal, aki másokat nem beszél le róla miközben nyitja őket. Mivel a nagyobb tartalomgyártók a saját pénzüket elköltve is hülyére keresik magukat, ezért valószínűleg könnyebben meg lehet venni a véleményét annak, aki magától nem lenne erre képes.
Nem kell kiforgatni a szavaimat.
A te hasonlatoddal élve ez olyan, mintha én az Adidas-ként szponzorálnám a Bayern-t, ők meg a közösségi médiában azt harsognák folyton, hogy ne vegyél Adidas-t, mert túlárazott szar...Szerintem nem lenne jó üzlet. Igen, főleg azért, mert nagyok és sok emberhez eljut a számomra előnytelen üzenetük.
(#40818) Fifaisshit:
Esetleg érvekkel alátámasztva cáfold meg, ha nem értesz egyet...
"megint nincs igazad", úgy mondod, mintha pont neked nem mondtam volna elég új dolgot a játékról.
-
Sanyyka
aktív tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Ez most a csapat, két kérdésem van Hozzád vagy bárkihez ( is
) aki szívesen segít:- a két st jobb/bal oldali felállása így OK vagy cseréljem meg?
( nekem a WF miatt fordítva tűnne jobbnak, de valszeg rosszul gondolom )- van-e pár100e coinért komolyan fejlesztendő/fejleszthető pozíció ( rb, cdm, rcm untrade, azokat nem bántanám ) és mi/ki az?
- van-e jobb választás valamelyik chemre és mi az, ha igen?

( Bocsi a béna beillesztésért... )
-
szabyka95
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Szerintem teljesen igaza van
ledygyuszinak -
arpo04
őstag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Jo a musor ne rontsd el!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
üzenetére
"Közepes mennyiségű követővel rendelkező, feltörekvő tartalomgyártóknál sokkal több értelme lenne a szponzorálásnak. "
tehát akkor te előbb szponzorálnál közepes követőkkel rendelkező vloggereket, mint a "legnagyobbat"?
már bocs, de ez kb mintha mondjuk az Adidas vezérigazgatójaként te inkább szponzorálnál egy Union Berlint, Paderbornt, mert szted így több mezt fogsz eladni, mintha a Bayernt szponzorálnád... -
törölt tag
Igen, szoktak a hozzá hasonló influenszerekkel promózni különböző eventeken, Castro meg elég opportunista ahhoz, hogy segget csináljon a szájából és elfogadja ezeket a felkéréseket.
De ha az EA lennék és konkrétan fifa pontokkal szponzorálnám őt, akkor először is valahogy elintézném, hogy magasabb pack luck-ja legyen. Mert ha azt látják az emberek, hogy ezer dollárokat kell elkölteni egy jó nyitáshoz, azzal csak elmegy a kedvük a költekezéstől.
Másrészt pedig megkérném, hogy ugyan már, ne kérje nyomatékosan a nézőit minden nap arra, hogy "NE KÖLTSETEK fifa pontra és hagyjátok ezt meg a tartalomgyártóknak, mert csak nekik éri meg".Castro-nak ez egy befektetés, ami többszörösen megtérül akkor is, ha a saját zsebéből fizeti.
Közepes mennyiségű követővel rendelkező, feltörekvő tartalomgyártóknál sokkal több értelme lenne a szponzorálásnak. Ők máshogy nem engedhetnék meg ezt maguknak, ha kapnának érte pénzt, akkor meg valószínűleg másokat se beszélnének le róla.De látom kurva okos akar lenni mindenki és megint az izgalmasabbnak tűnő konteo győz az észérvek felett. Hülyézzetek csak le, ahogy szoktatok.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Az hogy a közvetítések alatt kicsúsznak a szájából olyanok hogy:
-"ez egy fos"
-"mit csinálnak az embereim? Mekkora béna játék"
Csak simán az igazi gondolatai. De ezek az EA-nél is bőven beleférnek. Ez szerintem rohadt messze van a szidástól.
A legnagyobb promóternek ha igazán zavarnák ezek a problémák meglenne a lehetősége hogy akár élőben is beszélgessen a játékban lévő hibákról valami fejessel az EA-től. Láttál tőle ilyen próbálkozást ?
Esetleg valamilyen felhívást hogy most már tényleg javítsátok ki ezeket mert ez így a fifa megcsúfolása és játszhatatlan ?
Mindig azok a legnagyobb hibások akik tehetnének ellene de mégis kussolnak.
Ugyanarról a Castroról beszélünk aki 2 éve amikor jött TOTY és próbálkoztak egy #fixfifa kezdeményezéssel ő meg azt mondta nem érdekli mert az ő 1millió fifa pontja úgysem számít ? -
arpo04
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Popcorn bekeszitve, sor behutve. Varom a folytatast!

-
Zimmi91
addikt
-
akooos
veterán
válasz
üzenetére
Mégis az egyik event alatt (talán TOTY?) az ő streamje alatt lehetett dropokat kapni + AA9Skillz és még 3-4 arccal. Nemrég volt az EA által szervezve valami playstation real life meccs, ahol pl Pirloval, Yaya Touréval együtt játszott, focipályán, nem fifát
Januárban a Bayern játékosaival Fifázott együtt.Rengeteg ember követi Castrot, hiába tenyérbemászó, ő az egyik legnagyobb reklám, ha packnyitásról van szó

-
Edgar2621
őstag
válasz
üzenetére
Azért ennél a háttérben kicsit bonyolultabb szerintem a helyzet. Minden reklám reklám, még a rossz is, ráadásul a sok nyitásba mindig belecsúszik valami nagy ratinges lap, tehát azt is mutatja hogy az esély valóban ott van, másnak akár egy pakkból is kisétálhat CR mondjuk. Nekem az az értésem hogy olyan nagyon rosszban nincs ő sem az EA-jel, de aztán lehet hogy csak én néztem sok Columbot

-
dvtkfan
senior tag
Ha előrendeltem a fifa20-at az xbox store-ból, mikor fogja a pénzt levonni a kártyáról?
-
törölt tag
válasz
Csokipuding8
üzenetére
Castro-t biztos nem szponzorálják. Szidja is a játékot, meg mondja sokszor a nézőinek, hogy pénzkidobás a fifa pont, ne vegyenek.
EA részéről elég rossz reklám lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa EVO
- Fujifilm X
- XPEnology
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
....mi az a sál, meg boka nadrág ?!?! ja meg mindegyik olyan 20-23 évesnek tűnik. Remélem lehet azért idősebb arcot is létrehozni.)

Volt olyan szitu amikor ketten rángatták, mégis egy hajszálpontos bombát eresztett meg 18-20 méterről a ficakba. Azonnal kinyomtam a Boxot.