- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Mobilarena
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
secular
tag
Valamint lenne SBC-s kérdésem is felétek.
- Érdemes a liga építéseket csinálni? Elkezdtem a japánt gondolván h olcsójátékosok lesznek benne, de nem tudom igazából érdemes-e
- valamint elkezdtem a basic sbc-t is csinálni viszont ahol elakadok, felcsapom a netet, de hiába veszem meg azokat a játékosokat nem érik el a kívánt eredményeket, általában a chemistery nem lesz megfelelő.+1 Online Draft: Nos vagy 3x neki futottam, egyszer sem sikerült nyernem. Néha dob egy tokent és újra tudom kezdeni ingyen, viszont nekem még a játékosaim bőven pl 50e alatt vannak, szóval már egy jobb játékos árát elpazaroltam erre. Érdemes ezt erőltetnem, vagy ehhez magasabb szintű játéktudás kellene?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest