Új hozzászólás Aktív témák

• _adaml21_
    őstag
    válasz Sirandrish üzenetére #3307

Figyelj, egyszerűen csak annyi, hogy képtelen vagyok elhinni, hogy mindegyik játékosod minimáláron ment a piacon. Rengeteg az olyan lap, amik ránézésre hulladékok, de SBC miatt 1200-1500 körül megy, ha kettő ilyen van, már megvan a hiányod, és nullszaldóval fejezed be a SBC-et. Vagy legyen csak egy, és a többi darabján keresel 100-at a QS árhoz képest.
    Komolyan mondom, már kíváncsi lennék, hogy milyen játékosokat húztál, szívesen végignézném, hogy melyiken mennyit buktál, hogy quick sell-elted. :DDD

Nem a szerencsét kell most hibáztatni, hanem kicsit átgondoltabban kellett volna eladni. Tudom, hogy a hangulat hevében mindenki legszívesebben quick sellelné az egész pakkot, amikor egy komolyabb csomagból csak egy nyomorul Torres tud esni... De ilyenkor az elején 10 esetből 9-szer tuti, hogy +-osan jössz ki.
    Ha megmondod, milyen játékosok voltak, és tényleg úgy van, ahogy mondtad, akkor mea culpa, megszívtad, ez van. De jelen helyzetben ezt nem tudom elképzelni, főleg, mivel már quick sellből is 5700-at kaptál.

Új hozzászólás Aktív témák