Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Luigi0086

csendes tag

Na urak! Főleg Azog kollégának!! ;) újabb mai gyöngyszem :) :D gondoltam az online seasonos suarezes öröm mámor után átváltok ut re, miért ne :D Jött is rögtön egy coin hacker, aki a második percbe kilép, wtf?? :D már az alacsonyabb osztályokba is kezdik?? :) Aztán jött egy spanyol kiskölök,hangjából ítélve 10 éves forma,mondjuk a fifás társaság átlag életkora ez kb... Ezért se tudom néha komolyan venni az egészet :D na mindegy... köhögött mint állat a kis spanyol kölök,hogy fulladnál meg a slájmodba te... :D bekapcsolta a kis suttyó a mikrofont :D mondjuk játszani így se tudott jobban, csak ment a bastardo hure mutter, meg a le és föl menőimnek a szidalmazása... 80-20 labda birtoklás nekem,hozom amit tudok, jött is a telitalálat, Blinddel kivégeztem egyedül a gyereket ,érted egy kvk -val :D A legjobb megmozdulása az volt amikor a kapusával már nem bírta hogy szopatom a csapatát és elkezdett fel és alá csúszkálni... Azog!! :) Az ilyen ember minek születik erre a bolygóra szerinted?? :D Nem akarunk amúgy itt többed magunk könyvet írni a fifáról?? De most komolyan :) Annyi faszság van,hogy gyorsan összejönne 100 oldalnyi tömény sztori :D

Új hozzászólás Aktív témák