Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

válasz Stylerr #3828 üzenetére

Üdv Urak!

(Kár, hogy visszatértél a régihez), mert szeretnék javasolni egy egyéni taktika beállítást, pont 4-2-3-1(2)-höz. Egyébként én is visszatértem a "régihez", akarom mondani a majd 3 éve használthoz, az eddigi tesztjeim elbuktak a többivel, viszont talán látszik vmi fény az alagút távoli végén.

Örülnék, ha tesztelnétek online, mert egyelőre én még csak offline teszteltem, bár ott legalább "ultimaten", a tegnapi 4 db döntetlenem után (mind 0-0), ma volt 2 győzelmem, 2 döntetlen (2-2 és 1-1) és 1 újrakezdésem, szóval nem rossz, az eddigi aktivitásomhoz képest mindenképp, mert a védelmem stabilabb, a passzok 85-90% környékén és végre a kapuig is sikerül eljutni néha.

Volt beadás fejes gól, kontra gól, 90. perces kipasszolt és 1 szöglet olló is, Anderson első gólja... :DDD
    (Persze GIGI is megmentette néha a valagam.)

A taktika amit csináltam, egy picit agresszívebb, mint volt (idei Ovvy félét használtam eddig), még mindig visszavont védővonal mellett, van lehetőségek a szélek megjátszására és középső passzokra is. Sima def módban kell kezdeni a játékot, hogy meglegyen a stabilitás hátul, de lehessen építkezni, szerencsés labdaszerzésnél pedig kontrát indítani. Az eredmény alakulásától függően kell feljebb váltani kiegyensúlyozottra, attacking-ra, vagy ultra attacking-ra... De az a legjobb, ha így sikerül vezetést szerezni, a 60. percben pedig a CAM-ot és ST-t érdemes cserélni, mert ketten felelősek a befejezésért, idén különösen meg kell dolgozni egy csatáros alakzatban a helyzetekért.

70 (gyors fejlődés/kontrák miatt)
    55
    organised
    55
    60 (szélek miatt)
    55
    free
    30
    50 (ez elég fontos, egyensúlyban maradhat a védelem, cointain mellett is)
    55 (védekezés miatt, hogy tudjunk területet védeni, nem túl széles, de a szélekhez "minimum" ez kell)

Játékos instrukciókat nem adok meg, mindenki a WR szerint dolgozik. Eszerint például szélen hol van megindulóm, hol nincs, akkor aszerint alakítom a helyzetet, szvsz online nem árt a változatosság. (Ettől függetlenül ha úgy érzem, akkor az instrukciókat is fogom tesztelni.)

Teszteljétek online is, hamarosan én is fogom, nekem hozott stabilitást az alakzatba és veszélyesebb támadásokat, de az is tény, hogy az irányítást is kezdem jobban érezni. Ha van hasznos visszajelzés ezzel kapcsolatban, akkor írjátok és faragunk még rajta!

:R

Új hozzászólás Aktív témák