Hirdetés
-
Mobilarena
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr
üzenetére
Üdv Urak!
(Kár, hogy visszatértél a régihez), mert szeretnék javasolni egy egyéni taktika beállítást, pont 4-2-3-1(2)-höz. Egyébként én is visszatértem a "régihez", akarom mondani a majd 3 éve használthoz, az eddigi tesztjeim elbuktak a többivel, viszont talán látszik vmi fény az alagút távoli végén.
Örülnék, ha tesztelnétek online, mert egyelőre én még csak offline teszteltem, bár ott legalább "ultimaten", a tegnapi 4 db döntetlenem után (mind 0-0), ma volt 2 győzelmem, 2 döntetlen (2-2 és 1-1) és 1 újrakezdésem, szóval nem rossz, az eddigi aktivitásomhoz képest mindenképp, mert a védelmem stabilabb, a passzok 85-90% környékén és végre a kapuig is sikerül eljutni néha.
Volt beadás fejes gól, kontra gól, 90. perces kipasszolt és 1 szöglet olló is, Anderson első gólja...

(Persze GIGI is megmentette néha a valagam.)A taktika amit csináltam, egy picit agresszívebb, mint volt (idei Ovvy félét használtam eddig), még mindig visszavont védővonal mellett, van lehetőségek a szélek megjátszására és középső passzokra is. Sima def módban kell kezdeni a játékot, hogy meglegyen a stabilitás hátul, de lehessen építkezni, szerencsés labdaszerzésnél pedig kontrát indítani. Az eredmény alakulásától függően kell feljebb váltani kiegyensúlyozottra, attacking-ra, vagy ultra attacking-ra... De az a legjobb, ha így sikerül vezetést szerezni, a 60. percben pedig a CAM-ot és ST-t érdemes cserélni, mert ketten felelősek a befejezésért, idén különösen meg kell dolgozni egy csatáros alakzatban a helyzetekért.
70 (gyors fejlődés/kontrák miatt)
55
organised
55
60 (szélek miatt)
55
free
30
50 (ez elég fontos, egyensúlyban maradhat a védelem, cointain mellett is)
55 (védekezés miatt, hogy tudjunk területet védeni, nem túl széles, de a szélekhez "minimum" ez kell)Játékos instrukciókat nem adok meg, mindenki a WR szerint dolgozik. Eszerint például szélen hol van megindulóm, hol nincs, akkor aszerint alakítom a helyzetet, szvsz online nem árt a változatosság. (Ettől függetlenül ha úgy érzem, akkor az instrukciókat is fogom tesztelni.)
Teszteljétek online is, hamarosan én is fogom, nekem hozott stabilitást az alakzatba és veszélyesebb támadásokat, de az is tény, hogy az irányítást is kezdem jobban érezni. Ha van hasznos visszajelzés ezzel kapcsolatban, akkor írjátok és faragunk még rajta!

Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- GAMER PC: i7-9700 /// 16GB DDR4 /// RTX 2060 super /// 480GB SSD
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest