Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

Gyerekek egy igen érdekes, de igaz történet következik:
    online seasons:
    ellenfelem valamiért fel akarta adni a meccset, de nem fogadtam el erre elkezdett full leszarom módjára játszani, megfordította a meccset 2-1re majd mikor megint megfordítottam 3-2 elkezdődött megint a majomkodás a részéről. 7-3 lett volna a végeredmény, de a meccs közben bevitte Ronaldot a kapuba majd a 90.+ percben becserélte folyamatosan a várakozási időt kivárva a játékosait kapusokra. A 3. ilyennél a játékom .exe leállt címszóval kilépett és mire visszaléptem a meccs teljes egészében meg nem történt volt. Se vereség, se döntetlen se győzelem, de még előzményben sincs itt ez a majom -.-"
    valami admiralxxxxxxxxx volt a gyerek neve, ha tehetitek kerüljétek el. Viszont egy kérdés, van ilyen csalás vagy pedig full balszerencsém volt? :((( Undorító, hogy ez a majom játék még pártolja is ezeket a csicskákat.. természetesen a fordításánál jött a Balotelli izmozás meg a csirke tánc, 7-3nál meg "véletlenül" kifagy a játék és a meccs meg sem történt -.-" undorító milyen emberek élnek ebben a világban.

Új hozzászólás Aktív témák