Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
Ha az AI-t megveri az ember (világklasszis a minimum), akkor mondhatja magát jó játékosnak, nem casual-nak.
Tudni kell váltani, hozzászokni a gép algoritmusaihoz, nem neki futni mint egy hülye, a contain-t elfelejtetni és a gép részéről azt feltörni.
4 meccset toltam le 1 kezdő-t 3 világklasszist, az a 3 meccs: 2-0,3-1,1-0.
Vannak itt kollégák, akik sokat tolták gép ellen, nem véletlenül verik az embereket online (Mdewc), nem a glitchekre épít, hanem karakteresen játszik.
Ja és ha kivennék a contain-t, én máris előrendelném és tolnám 1. nap.Bár én full manuálisan játszom, egyik oka volt, hogy megszabadultam a 14-től, hogy nem jelentett semmit se a Manuális és Automatikus védekezés, ugyanúgy váltogatott. Itt jobban kijött, nem váltott állandóan játékost és a zónát is tudták a fiuk.
I.M.O.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudni kell