Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Szó volt róla nemrég, hogy mostanában csak kevesen írunk a fórumban és mi van a többiekkel. Nos, egy ideje read only módban vagyok, figyelem a beszámolólat és az offline kupák, illetve szezon lejátszásával foglaltam el magam, mert nem volt sok időm, és nem éreztem a kényszert online meccsekhez.
Eddig a hétig, amikor az orosz/portugál ligás kupát megpróbáltam - bár ne tettem volna.
Néha eltűnődtem, hogy valamennyire, egy kicsit mégiscsak túlzás az a sok szar, amit leírtok, de kijelenthetem,hogy nem, totál igaz, ez a cucc most így egy hulladék. És el is mondom, hogy miért.
Két összetevője van:
- szar, laggos meccsek, ahol nem lehet passzolni
- az idióta ellenfelek, akik ezt kihasználva egyszerűen nem passzolnak, hanem hosszúkat indítanak, vagy sprintelnek.
És ez a helyzet, hogy e két elemből utóbbi a végtelenül szomorú, olyannyira, hogy több meccs után egyetlen egy olyan meccsem sem volt, ahol normális, értelmes focit játszott volna bárki. Néha nyertem, de csak akkor, ha én is vettem egy levegőt és elkezdtem rohanni Doumbiával, vagy valamelyik másik jó képességűvel. A statisztikák is világosak voltak a meccsek után: nálam rakás helyzet, kapura lövés, labdatartás, amott két helyzet, két gól.
Eddig ez ennyire nem volt durva sztem, vagy lehet, h csak elszoktam tőle, nem tudom.
Igen, jöhet az a vélemény, hogy miért ne használnák ki a lehetőséget, persze, szíve joga, De hogy az ilyen ember egy utolsó kis pondró, abban biztos vagyok. Én ehhez nem is asszisztálok többet, maradok az offline világban, az pont elég lesz szeptemberig.
(Tudom, h ezt sokszor kiveséztétek az utóbbi időben, de úgy gondoltam, hogy hasznos lehet egy olyan beszámoló, ami friss szemmel nézi ezt a rakás fost...)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest