Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly

senior tag

Szó volt róla nemrég, hogy mostanában csak kevesen írunk a fórumban és mi van a többiekkel. Nos, egy ideje read only módban vagyok, figyelem a beszámolólat és az offline kupák, illetve szezon lejátszásával foglaltam el magam, mert nem volt sok időm, és nem éreztem a kényszert online meccsekhez.

Eddig a hétig, amikor az orosz/portugál ligás kupát megpróbáltam - bár ne tettem volna.

Néha eltűnődtem, hogy valamennyire, egy kicsit mégiscsak túlzás az a sok szar, amit leírtok, de kijelenthetem,hogy nem, totál igaz, ez a cucc most így egy hulladék. És el is mondom, hogy miért.

Két összetevője van:

- szar, laggos meccsek, ahol nem lehet passzolni

- az idióta ellenfelek, akik ezt kihasználva egyszerűen nem passzolnak, hanem hosszúkat indítanak, vagy sprintelnek.

És ez a helyzet, hogy e két elemből utóbbi a végtelenül szomorú, olyannyira, hogy több meccs után egyetlen egy olyan meccsem sem volt, ahol normális, értelmes focit játszott volna bárki. Néha nyertem, de csak akkor, ha én is vettem egy levegőt és elkezdtem rohanni Doumbiával, vagy valamelyik másik jó képességűvel. A statisztikák is világosak voltak a meccsek után: nálam rakás helyzet, kapura lövés, labdatartás, amott két helyzet, két gól.

Eddig ez ennyire nem volt durva sztem, vagy lehet, h csak elszoktam tőle, nem tudom.

Igen, jöhet az a vélemény, hogy miért ne használnák ki a lehetőséget, persze, szíve joga, De hogy az ilyen ember egy utolsó kis pondró, abban biztos vagyok. Én ehhez nem is asszisztálok többet, maradok az offline világban, az pont elég lesz szeptemberig.

(Tudom, h ezt sokszor kiveséztétek az utóbbi időben, de úgy gondoltam, hogy hasznos lehet egy olyan beszámoló, ami friss szemmel nézi ezt a rakás fost...)

Új hozzászólás Aktív témák