Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android szakmai topik
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- One mobilszolgáltatások
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ali75
aktív tag
Tisztelet!
Nem az a gáz hogy taktikát kell vátoztatni! Mert én is váltok meccs közben sok alkalommal sőt jó is hogy váltani kell mert azért van!(az pedig külön jó neked hogy tudod menteni)!!! Én azt írtam illetve akartam leírni hogy taktika váltással pl. Megszűnik a foci játék tudásom? Majd mikor vissza váltok akkor újra tudok focit játszani???
Egy váltással olyan mintha kezdő lennék , mikor pedig eltalálom a taktikát én profi leszek az ellen pedig aki addig profi ezután egy kezdő lesz? Sok meccsen volt hogy nem ment lassú volt mindenki passz hosszú vagy nem ér oda , az ellen meg csúcs focit játszik, váltok majd fordul minden? Aki tudott focizni hirtelen nem tud játszani???Ez így jó?dèlután egész eddig játszottam a gyerekkel volt hogy 7-0 ra vert el nem váltottam semmit , aztán ő nem vált én nyerek 6-1-re? Egy meccsen megy minden szuper vagyok azt gondolom , de nem mert ugyanaz az ember lealáz több góllal? Ugyanaz a csapat mindíg! Ne mond nekem hogy két meccs alatt az egyiken teljesen analfabéta vagyok a focihoz a másikon pedig akár ülhetnék bármely bl csapat padján mint edző mert bejön minden...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Android szakmai topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple iPhone 13 512GB eladó! 100%, Szép megkímélt állapot, 12 hónap garancia
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest