Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehel01
csendes tag
V ki ki playstationon nyomja akar egy meccset játszani ?
-
Shit Life
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Én ezzel iratkoznék fel Asamoaaaa
h -
MdewC
nagyúr
válasz
bucketb0b
üzenetére

Alábbi góllal (Hazard benyes és Tévez fejjel...) sikerült bent maradni az első osztályban 16 ponttal, még van hátra 3 db "tét nélküli" meccs, reménykedni még lehet.

Amúgy volt még 2 db fejes a meccsen, még egy Hazard szögletből Caceres egy kotorék fejessel Kompany mellett, meg egy Hazard fejessel, de az csak odapattant elé...

Sztem indítsunk egy fejes "szépség versenyt"!
Vélemények?
(Nekem ez volt az egyik legfontosabb fejes gólom, szal ezzel indulok kezdésként...)
Más: Ma nagyon komoly BL meccsek voltak, szvsz a kékek kiesésével egy esélyessel kevesebb.

-
dracox
addikt
Szevasz Chelsea!

-
bucketb0b
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
(#17288) Shit Life

-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerinted a nálad lévő atom full modell luxus vadász bombázóval legyél este, vagy kimész a Gyáli útra, hátha??

Bakker Silva! Hű!
Tiszta fifa! -
gyomorHD
tag
hát én ezzel a Neymar tradeléssel nagyon benyeltem

ritka f*s most a piacozás... -
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek megéri eladni MOTM Suarezt(15 milliió) egy TOTW Suarez nyitása reményében?

-
bucketb0b
őstag
FUT-ban ha egy játékos pozíciója CAM akkor a felállásban CAM pozícióban van x teljesítménye. Ha máshol játszatom csak chemet veszít vagy képességet is? Illetve van olyan direktben a játékban, hogy egy pozíció nem felel meg valakinek? Teszem azt CAM-ben Isten, de ha átkonvertálom CDM-be akkor béna lesz? És itt most nem arra gondolok, hogy nem fekszik neki, mert könnyen leszerelnek pl. egy gyengébb testalkatú CAM-ből átkonvertált játékost CDM-ben hanem arra, hogy esetleg a konvertálással veszít képességeket.
Van ilyen vagy bárkit konvertálhatok "bármivé" ésszerű keretek között, mert nincs jelentősége. -
MdewC
nagyúr
BL közben:
3 x 50K pakk = gyorseladás. (1 lapot tudtam meghírdetni 2K azonnaliban.)

-
P. úr
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én nem értem, hogy Costát hogyan nem terítette még meg senki. Megye háromban nem engedném játszani ezt a férget.
-
Kristof_94
nagyúr
Remélem tovább jut a PSG! 10 ember a 12 ellen... Costanak már rég tripla pirosat kellett volna kapnia

-
Lehel01
csendes tag
-
Borusito
tag
Én nem tudok tovább játszani, 8. osztályban, 65 chemistry, 78 rating ellen nem tudok kettőt passzolni, nem tudok lőni, nem tudok semmit csinálni, de még így is fölényesen vezetem a meccset, 60% labdabirtoklás, 15+ kapuralövés, neki 1, de az gól. Ez nem idegesítő, ez már elkeserítő.. hiába zúzok én itt szét bármit, nem lesz jobb, tehetetlen vagyok. Most addig befejeztem a játékot, amíg már nem bírom majd nélküle tovább, hátha akkor nem kell benyugtatózva nekiállni a játéknak.
-
MdewC
nagyúr
David mintha csak a fut-ban fejelt volna.

-
MdewC
nagyúr
válasz
Shit Life
üzenetére
sok kis mini stroke, múltkor a beépített hűtő volt bajban, de gyorsan kapcsoltam, nehogy a kaja megsérüljön. 
Amúgy meg pontosan!

Lehel01: azért offline meccs közben nézd meg, ugyan az, csak nem menti és bugol.
Viszont az egyedi taktikával megéri bíbelődni.

Neked PSN? -
Shit Life
senior tag

Igen azt én is tapasztaltam sajnos hogy néha orbitálisat tud csalni a gép, de ez van, még mindig jobb mint az online hendi fűszerezve netkapcsolati szinkron hibával! (nethiba + hendi= stroke)
Most az a fő hogy tükörsima akadásmente meccseket játszak és újra élvezzem a játékot mint amikor funoltam és jó volt az online-om. Újra építgetni, játékosokat tesztelni és egyre gyengébb csapattal lenyomni a gépet ultin!
-
MdewC
nagyúr
válasz
Lehel01
üzenetére
PS3- on nincs player instructions, csak meccs közben tudod állítani, a csapat beállításnál, a formációknál, játékos utasításoknál. Offline próbáld, mert ott van idő. El nem menti, ha azt is írja, minden meccsen újra kell állítani, online pedig csak 35-40 mp van rá. Support is megerősítette.
Amúgy PS3-on ezt amúgy se érdemes állítani, nem csak a körülmények miatt, hanem mert bugol tőle a játék, több teszt meccsem is megerősítette online és barát ellen.
Amit nálunk érdemes állítani, az az egyedi taktika. Keress rá itt a fórumban is, linkeltünk párat.
Ha gondolod vegyél fel (Mdewc) és tesztelhetünk.

-
Lehel01
csendes tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
A háromszöget megnyomom ott van hogy new squad meg meg a roles meg egy pár de semmi instructionnal nincs közöttük
-
MdewC
nagyúr
válasz
Shit Life
üzenetére
Mindenképp számít. Offline 7. osztálytól toltam végig az elsőig ultimaten, szvsz sokat segíthet. 1 dolgot kell elengedni, h vmikor nem csinál semmit, aztán a semmiből varázsol egy olyan kamut, hogy nem tudom a gomb kombinációt, amivel utánozni lehet. Meg néha a gépnek nincs fault.
Ha ez nem zavar, akkor lehet jókat gyakorolni. 
-
tomiika
tag
Sziasztok,
Valaki tapasztal olyat, hogy full screen módban egy kicsit életlen a kép? Ha alt+enterrel átmegyek ablakos módba, akkor minden tökéletes. Természetesen natív felbontásban használom.
-
Shit Life
senior tag
Jó ötlet kolléga!

Legendáson tudom verni a gépet, néha van 1-2 húzósabb meccs de többnyire hozom őket!
Felvágom ultimate-ra, legfeljebb az elején megzúznak, vagy nem, de megszokom és előbb-utóbb szétvágom a gépet ultin is! Amire stabilan verem az ulti szintet addigra biztosan sokat fog javulni a védekezésem is legalább, ja meg a támadás is!
-
LedyGyuszi
addikt
érik a motm Müller...

-
Shit Life
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Lehel01: Persze, de ez más tészta, azért köszi

bucketb0b:
Csak nekem az a gondom hogy ez már nem úgy néz ki hogy 1x jó 1x nem hanem 20-bőól 18 rossz és talán 2 jó! De ez már így megy több mint egy hete! Ez a gond és ezért érzem hogy ez nem hendi hanem valami szinkron vagy net hiba!
De most elkezdtem offline játszani! Ne tudjátok meg olyan érzésem van a 3. meccs után mint amikor a kisgyerek visszakapja a játékát

Semmi lagg, semmi szinkron késés, belassulás, lassú passzok, hanem megy a zsuga ezerrel, fordulások, érdekes offline az összes cselre reagál szóval folyékonyan működik ahogy kell, ez az érzés online lehetetlen! Ezért döntöttem úgy hogy inkább most egy jóóóóó darabig offline-ra teszem magam!Nyomom legendáson, begyűjtök minden FUT kupát és divisiont, tart ameddig tart, addig is gyűlik a coin és le is nyugszom! Tudom hogy a gép is csal de fele sem annyira idegesítő amikor online megy a csalás!
Aztán majd-majd-majd vissza online hátha kompatibilizálódik a netem eme fenséges termékkel

-
gyomorHD
tag
holtudom megnézni, hogy egy chemistry lap mit javít a játékoson? Multkor megtaláltam, akkor mutatta hogy milyen képességhez ad hozzá + 2-t +-3-at...de most nemlátom
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Zlatan!

Nem volt piros.

(Mattiello lezúzója még csak sárgát se kapott. Vicc!)
-
Kristof_94
nagyúr

-
Lehel01
csendes tag
Valaki tud segíteni akkor mit az előbb írtam hogy nem találom az instruction beállítást
-
MdewC
nagyúr
válasz
Lehel01
üzenetére
Ennek semmi köze a problémához.
De ha gyorsan szeretne felfejlődni, akkor tolja fel...
bucketb0b: a net kapcsolat szarakodása okozhatja azokat a problémákat egy meccsen, amit a kolléga ír. De ezek szerint a net kapcsolata ingadozik, mert régebben ezzel nem volt ott ennyi gondja.

-
Shit Life
senior tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Nem arról van szó hogy nem futnak, a futással egyenesen arányosan lassan csinálnak mindent, lassan veszi át, passzol, fordul stb... és a fáziskésésről nem is beszélve, hogy viszem a labdát passzolnék és csak két tempóval később passzol, vagy lőnék és ugyan ez, a cselezés is ilyen, sokszor be sem veszi amit húzok és az emberváltást sem! Ez bizony kapcsolati hiba!!!

Ez nem hendi

-
Shit Life
senior tag
Na megfejtettem azon egyértelmű kérdést hogy miért belassultak és fáziskésésesek a meccseim, bár nem igényel diplomát a megoldás, az internetem az oka!!!

Kipróbáltam offline meccseken semmi nyoma a felsoroltaknak, tökéletesen mükszik!
Felvettem a supportal a kapcsolatot egy haver segítségével mert ő jól vágja az angolt és nem tudom milyen adatok elküldése után megállapították hogy az internetem nem kompatibilis a játékkal! Pedig "hyper tetra giga mega" netem van!
kérdezvén azt is hogy akkor eddig miért volt tűrhető a játék, mert csak mostanában játszhatatlan számomra és arra is csak az a válasz jött hogy "sajnos nem ők és nem a játék tehet róla hanem én mert ilyen a netem" beszarok komolyan!Ez már röhejes frankón hogy egy ilyennel lezárják a témát és mossák kezeiket!

Tehát vagy offline játszom vagy így jártam kategória vagyok!
Ebben az a legbosszantóbb hogy erre viszont elég lett volna a sufniból a tört verzió is! Roha........ak meg!
-
gyomorHD
tag
Mdewc - aztcsinálom, kiteszem legalább annyiért mint megvettem, max eladom holnap... majd csak elviszik a hétvégén akkor

Máskülönben, csináltam egy ilyen csapatot, ami talán illeszkedik a stílusomhoz és talán tudok vele több meccset nyerni
napokba ki is fogom próbálni:
szárnyas tank -
Shit Life
senior tag
Na végre sikerült egy meccset játszanom ami nem akadt és nem volt belassulva, de olyan gólt kaptam hogy a csávó a félpályától vitte a labdát , nem szlalom meg sprint hanem csak forgolódott és vitte előre és kb 7 emberrel próbáltam meg szerelni, B-vel, LT-vel, becsúszással is csak az ember mellé csúszott és lehetetlen volt szerelni, természetesen gól!
A védekezést sem ma kezdtem tudok védekezni, nem profin, de közepesen igen!Az elmúlt napok szenny trágya gameplay élmények és a most történtek miatt eladok mindenkit és elnyitogatom a picsába az egész coint mert már eladni nem lehet!
Ha kedvem támad netán játszani ott a season! De már komolyan 4-5 napja kedvem sincs az egészhez mert reménytelen! -
gyomorHD
tag
marhajó.... tegnap néztem Neymarokat este vitték 650k-ért, mondom ma reggel bevásárlok, vettem 7-et 550 körüli áron, mondom majd ma este eladom lesz 500-700 k profitom. Nézem piacon MINIMUM ÁRON (500 ezer) SE viszik el.... ez mi a rosseb? Remélem csak valami gigszer van a piacon és nem vásárolnak az emberek... mert nemakarom hogy a nyakamon maradjanak.. :/ ötlet hogy mitől lehet ez?
-
Lehel01
csendes tag
Ma és mit szóltok az új szabályokhoz a futon
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
meg se próbáltam ezek után FUT-ban játszani...SEasonsben nyomtam 3 meccset és sikerült megdönteenm a passz rekordot!53%... RÖHEJ!!!!
-
losilee1337
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nálam se lehet söt eddig mert kb1 orája nem probáltam,de 1 meccset nem tudtam nyomni egész du.
-
szakii6
tag
válasz
Shit Life
üzenetére
Teljesen játszhatatlan a napokban, menüben is csak tölt meg tölt. Egy kibaszott vicc az egész amit művelnek, írtam is a supportnak, de úgy elküldtem őket... Nem is csak azt sajnálom, hogy megvettem, hanem még UT-re egy csomót elköltöttem feleslegesen. Az biztos ha megveszem a 16-ot, (biztos meg fogom amúgy ..
) azon kívül egy Ft-ot nem költök rá!!!!Ui. : hogy már eladni sem lehet, az minden idők
komolyan már szánalmamban csak nevetek rajta.. -
Shit Life
senior tag
xyzikeee:
Erről van szó, de ezt már korábban mi is megállapítottuk!
Bravó jó úton halad az EA cél: minden fogyatékos tudjon játszani a játékukkal, pörögjön a profit, hisz az a cél!
Na ezért nem fogun kapni soha, de soha az életben normális focis játékot
Más:
Most este megpróbáltam játszani pár meccset! Eredmény a következő: 4 meccset indítottam merev zöld latency-vel és mind a négy katasztrófálisan laggolt , ki is léptem az összesről! Köszönöm EA a játékélményt, azt hogy 4. napja játszatatlan! Ugyanis az elmúlt napokban ha nem laggol akkor viszont be van lassulva a meccseim 90%-a!
-
-
petya1985
tag
Valaki segítene?! másodjára teszem fel a kérdést!

Ez volt :
Hello!
Valaki segítsen! Coopozok a barátommal és már az első osztályban vagyunk. Ma is szerettük volna nyomatni párat,de nem tudtunk mert kiirt valami baromságot angolul,kb hogy nekem nem megegyező a sqadom verziója az ellenféllel vagy a barátoméval és ezért kilép. Tanácsként odaírja,hogy töröljem a régi sqad mentésem és töltsem le ujra a firssitést... ezt már számtalanszor megtettem!
Egybéként ma mielőtt bejött volna a fifa 15 frissitett!!!
Próbáltuk online season ban mind a 2-en és neki ott ment,nekem ott sem,ezért gondolom,h nálam van a gond!
de nem tudom mit tegyek vele???! már a felhőtárolót is visszaállítottam feb. 27 re és ujra frissitettem... de semmi!
simán barátságos 1-1 ellen megy a fifa.Tegnap az az 10-én ment a játék semmi állítás nélkül,most próbáljuk és ujra ez a szarság van! mi a sz*r ez?!
-
HI-FI
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nekem még egy fél órája lehetett
-
LedyGyuszi
addikt
másnál sem lehet kirakni semmit se a piacra?
-
bucketb0b
őstag
válasz
xyzikeee
üzenetére
Tudom, hogy efelé haladunk vagy már ott is vagyunk csak elszomorít, hogy nem jelent semmit az ki mennyire jó (illetve kevesebb értékkel bír), nem vagyok idős, de én egy játékban szeretem a kihívásokat amit azzal kell leküzdenem, hogy fejlődök benne. Az NFS mondjuk szerintem eddig is elég arcade volt, de ott van pl. a BF széria amit a 4nél már érezhetően leegyszerűsítettek, de a 3 sem volt nagyon kihívást jelentő. Nem is szimulátort várok el igazából csak ne legyenek ésszerűtlen dolgok amiknek közük sincs a valósághoz

-
Nazara
őstag
Azért ne 3 meccs alapján vonjuk le a konzekvenciát.

Nekem az egyáltalán nem realisztikus, hogy minden passz pontatlan, szinte minden lövés mellé megy, a fejesek is pontatlanok,
Valljuk be, ez igenis az. Pont ez a baj a FUT-tal, hogy a 66 Finishinges Ibarbo a legnagyobb sztár, mert szinte édes mindegy a szám. Anno olvastam egy véleményt, és ez irja le legjobban az Ultimate Teamet: ~76 passing felett mindenki Xavi a játékban. Ez valóban igy van. Meglehet nézni a valóságban is, hogy (most a saját csapatomból tudok példát hozni) Fellaini 5 méterre nem tud pontosan passzolni, de a játékban ez nem igy van.
A fejesekkel és a lövésekkel detto ugyanez a helyzet, Suárezzel és Messivel szinte semmit nem rúgok mellé egyik játékmódban sem ( ahogy Robinnal sem), bezzeg Ibarbóval kvázi képtelen vagyok gólt szerezni (najó, ez nem igaz, akkora böszme, hogy lehetséges a dolog...
)All in all, arról van szó, hogy a FUT sok idegeskedése, és örömtelensége után egy játszani tudó egyénnek felüdülés a Seasons. Itt is van rengeteg agyatlan ember, de a felsőbb osztályokban tudás nélkül, csak glitchek használatával nem lehet megmaradni.

-
Francesco003
aktív tag
Na most mennyi lesz Suarez ára???Motm Suarez 15m.......ezt se lehet gondolom akkor kapni....
-
HI-FI
tag
Én szerintem most fejeztem be jó időre az UT-t.
Elgem van, újra kezd kikészíteni. Igaz saját faszságomból is.
Ma az történt, hogy 1:0 után kaptam két tizit. Mindkettőt elcsesztem, fogta a kapus.
Azán egyenlített. Majd a kicselezve a kapusom elrúgja a kapu mellet. DE! A védőm fogja és teljesen magától berúgja a kapuba. Kikaptam persze. A többi meccs játszhatatlanul laggos volt.
Aztán tegnap voltam akkor balfasz, hogy Kroost megvettem véletlen 11.000 coinért. Amit egy hétig gyűjtögettem, idő hiányában nem tudok kereskedni. Szóval amit eddig felépítettem ment a levesbe és még a gép is újra ellenem dolgozik. Ezt a hetet még letolom, ha nem látok javulást befejeztem.Másik:
Szerintetek könnyebb elenfeleket dob ki úgy, ha a cseréim gyenge bronz játékosok?
Vagy számít egyáltalán valamit a csapat rating? -
xyzikeee
aktív tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Ezt már egyszer beszéltük itt a srácokkal.
Elég nyilvánvaló dolgok ezek, azonban az EA-nak nem az az érdeke hogy te egy foci szimulátort kapj, mert gondolj bele akkor mi lenne a játékosok 3/4-ével akik olyan segg hülyék alapbol a focihoz hogy közük nem lenne a taktikázós fociszimulátorokhoz. Magyarul inkább egy leegyszerűsített, felgyorsított szart adnak az embernek, mert így nem vesztenek felhasználót, sőt egyre több hülye csatlakozik. Fontos hangsúlyozni hogy ebben a rohanó világban nincs időnk arra hogy valami komplexebb játékmenetet elsajátítsunk ezért is inkább egy egyszerű mindenki által kezelni képes de a reálistól messze álló játékot kapunk. Erre újabb példa a Need for Speed sorozat, mely manapság leginkább az arcade játékok körébe sorolható és semmi köze nincs egy valós autóversenyzéshez.
És akkor még ezt nem is olvastátok:
Számomra hihetetlen hogy milyen irányba halad ez az egész játékos társadalom. Sajnos nem az EA-vel van baj legfőképp, hanem velünk játékosokkal. Ez kell, ezt kapjuk.
-
bucketb0b
őstag
Szerintem te seasonsben kifogtad azt a 100ból 1 meccset 3x, mert annyira nem rossz az

Lag, bakik az nálam mindkét helyen bőven előfordul, viszont tény, hogy seasonsre kellemesebben tekintek, mert tudom, hogy nem azért kapok ki, mert már megint 6-8 avg. rating eltérés van a másik csapat felé illetve a chem sem az igazi. -
MdewC
nagyúr
válasz
Nazara
üzenetére
Nem értek egyet, de ne is menjünk bele.

Nekem az egyáltalán nem realisztikus, hogy minden passz pontatlan, szinte minden lövés mellé megy, a fejesek is pontatlanok, a kapusom nem tud guruló labdát se megfogni, csak kiütni, ja és még lag is jött... Persze összesen volt 3 db meccsem seasonban, szóval nagy múlttal ott nem büszkélkedhetek,
lehet kifogtam azt a 3 db rosszabb meccset.A másik végletet is adom, hogy a fut-ban sem reális a mega sprint, meg a felhúzott csapatok, de a védekezés fényévekkel jobb. A lényeg, hogy sokat számít a megszokás is, egyedül azért reagáltam, mert a kategorikus kijelentés, miszerint a season jobb, sztem nem fedi a valóságot, max az, hogy jobban bejön.

Ezért írtam.
(Szóval én se mondom többet, hogy a fut jobb, csak nekem jobban bejön.
)
-
bucketb0b
őstag
válasz
evibly
üzenetére
Hát igen, 40 méteres labda és ott is vagy az ellenfél kapujánál, teljesen elveszti a realitást néha a játék, bár ezt mindkét oldalon felfedezem, de FUT-ban valóban többször fordul elő az ilyen.
Kicsit olyan érzésem van, mint amikor először találkoztam fifaban azzal a beállítási lehetőséggel, hogy játék sebessége. Normálon játszottam addig és amikor feltettem gyorsra hát ég és föld. Szerintem ezen (is) kellene javítaniuk, mert egy szélen megeresztett sprint is picit a valótlanság határát súrolja számomra.(#17202) MdewC: az a baj, hogy a védekezés nehezebb szerintem a játékban, mint a támadás akár cselekkel így előbb utóbb úgy is bejön és ez a szerencsefaktor a védelemben, mert támadásnál kevesebb szerencsefaktor van szerintem.
-
evibly
senior tag
válasz
Nazara
üzenetére
Igen, sokkal közelebb áll a valósághoz.
Nekem is az a véleményem, hogy az egész Fifa játékmenet a végletekig fel van pörgetve, nincs megállás, két mozdulattal ott vagy a pálya túlsó végén.
Amikor a Futhead-es arcok tesztelték az idei PES-t, egyetlen, de annál komolyabb előnyét találták a Fifával szemben: sokkal nyugisabb, lassabb a játékmenet, van idő taktikázni, gondolkodni, a FUT-ban én meg már gondolkodás nélkül tolom az egyérintős passzokat, ami nem teljesen normális...

-
losilee1337
aktív tag
Ûdv ez a féreg ea ma 1 meccset nem tudtam játszani utban,akkor mi a fasznak raknak ki pakkokat mikor a market is szoszerint haldoklik

-
Nazara
őstag
Seasonsben sokkal jobban számit az, hogy tudsz-e játszani vagy sem. Előbbiben a védők is villámként mozognak, mig utóbbiban, ha Ronaldo 1v1-ben marad Piquével, neked lőttek. Persze az is igaz, hogy sokkal könnyebb szerelni, mert ha megvan a kontakt, és használod a bal ravaszt, tuti a védő nyeri a párharcot.
Seasons után képtelen vagyok UT-ben teljesiteni, forditva viszont nem igy van, igazi felüdülés.
Örülök, hogy neked bejön az UT, én is nagyon szeretném, ha igy lenne, de számomra semmi örömöt nem okoz már.

-
evibly
senior tag
Én is old genen nyomom (Xbox360) és az tény, hogy előbb jutottam fel 1. osztályba Online Seasonben, mint FUT-ban (ahol talán bent maradok a 2-ben)
Sztem a sima szezonban is sok gyalázat van, annyi a különbség, hogy a formális csapatok miatt nem alakul ki akkor a különbség adott esetben, mint a FUT-ban. Ha Interrel vagyok, nem jön szembe egy Madrid, vagy Barca, ami akkor is problémás, ha a játékos halál béna. Viszont az Everton, a Shakhtar, a Villareal, a Bayer 04 mind olyan, amelyik nem képvisel sokkal komolyabb játékerőt és végső soron inkább a tudás dönt, mintsem az, hogy ki milyen játékosokat hozott össze a csapatába.
-
thebigK
addikt
Aki konnyu es eleg hatekony cselt szeretne, annak szvsz a Berba-spin az ajanlott. Jo idozitessel nalam 10bol 9szer bejon.
-
MdewC
nagyúr
válasz
xyzikeee
üzenetére
Elhiszem, illetve azt se felejtsük el, hogy PS3-on tolom, szóval ott még old gen van, biztos vagyok benne, hogy ez is számít.

bucketb0b: Nem kétlem, hogy ha valaki ügyesen cselez, az jelent előnyt.

De mi van akkor, ha valaki meg nagyon jól védekezik? Akkor azért lehet nehézséget okozni a cselezőknek, de fordítva is igaz.
Minél többször próbálkozik valaki, előbb utóbb sikerülhet feltörni a védelmet, de közben nem árt az se, ha ügyel a kontrákra.
(Szerencsére ritkán kapok gólt, ha valaki csak csellel próbálkozik, de például ferni__ kolléga lőtt már nekem olyan gólt, hogy nem tudtam mit kezdeni a cseleivel. Ugyanakkor volt olyan is, hogy jól működött a védelmem és nem jöttek be úgy a cselek. Ez minden meccsen más, ügyelni kell.) 

-
bucketb0b
őstag
Aki nagyon komolyan tud cselezni az szerintem simán leveri a védőket, mert ahogy észrevettem a csel "erősebb", mint a védelem. A saját kezűleg irányított védővel még talán egyszerűbb szerelni, mert a többi csak áll és nézi, hogy milyen szépen cselez az illető.
PC-konzol között ekkora lenne a különbség seasonsben? Div2ben vagyok és egyszerűbb játszani, mint UT-ben div3-4ben is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Nintendo Switch
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szinte Új Logitech ASTRO A50 Wireless Gen 4. Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- ASUS RX 6600 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
h

Vélemények?