Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC
    nagyúr

Tiszteletem. :)

1 tipp. A német RM megvétele nem tudom mennyire lesz jó biznisz, reméljük emelkedik az ára, de lehet picit kockázatos is.

Ami szinte tuti idén, persze ha már van tőke, az az IF vagy SIF lapok megvétele. A lényeg, hogy amikor éppen aktuálisan nyitható egy ilyen lap (1 hétig), akkor azon a héten venni a népszerűbb lapokból 1/2/3-at, x darabot, amikor éppen a legolcsóbban vehető. Ez vagy péntek éjszaka, szombat reggel környéke, de ha van valami pakk nyitási mizéria, az is jelentősen csökkentheti az aktuális árakat, szóval megéri figyelni.

Aztán szép kis haszonnal hirdetni, plusz spájzolni 1-2-3 hétig, mert amikor már nem nyitható, akkor szinte biztosan emelkedni fog az ára.

Például most 7végén vettem 2 db Diegot 70K-ért, már elment mind a 2 100K és 110K-ért, szóval újra vettem 2őt, akiket megint listáztam, illetve 2 db Sneijdert 115K-ért, amiből egy elment 150K-ért, szóval belőle is vettem még egyet. Ez két nap alatt nem rossz, de ha már nem lehet nyitni, akkor is kb ezen az áron el fog menni remélhetőleg. :)

Ha még ráadásul játszunk is vele, akkor még tovább lehet a csapatban, ergo még nagyobb lehet rajta a haszon. Nálam ilyen Matuidi volt: 100K ---> 800K.

:R

Szerk.: Bazz, amíg ezt leírtam, most ment el még egy Diego 115K-ért... :C

Új hozzászólás Aktív témák