Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsohi
    őstag

Egy időre én felhagyok az UT online játékmódjával, az ami elkezdődött Stylerr elleni meccsen még inkább eldurvult... Nem elég, hogy a passzaim egészen máshova mennek, mint ahova azt én akartam volna, de most már még a cseleket is rossz irányba, vagy totál mást csinálnak a játékosaim. A középpályám egyszerűen eltűnt, valami oknál fogva amint megszerzem a labdát a középpályások előrerohannak be a védők mögé és szinte megjátszhatatlanok. Cazorla aki az eddigi nagy favoritom volt egyszerűen mintha pályán se lenne, SIF Sanchez-zel meg az ellen bármely játékosa játszi könnyedséggel elbánik ráadásnak, mintha részecskelassítót ívott volna. Nem tudom mit ártottam ennek a játéknak...
    Talán eljött az ideje, hogy visszatérjek az Idényekhez. :U

Amúgy meg nem értem a softwarekre, miért is nem vonatkozik semmiféle garancia?! Az amit mostanában megengednek maguknak a kiadók olyasfajta gerinctelenségre vall ami páratlan e világon. A topiknál maradva a FIFA még a mai napig hemzseg a hibáktól amik alapvetően határozzák meg a játékélményt és a kiadó még így is szarik mindenre. Egy fizikailag létező megfogható valamit nevetséges hibák miatt kötelesek vissza venni a gyártók, addig a software fejlesztők bármiféle hiba megléte után se kötelezhetőek a termék visszavételére. A BF4 hetekig szó szerint játszhatatlan volt, az AC: Unity meg a világ egyik legócskább játéka lett...

Új hozzászólás Aktív témák