Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
kov.zol
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalat arról hogy a 30 és 140 között ugráló ping_et hogyan lehet stabilan alacsonnyá varázsolni? Már ég a pofám ha belépek egy játékszerverre.
Előre is köszi.
[Szerkesztve] -
kov.zol
csendes tag
Hello!
Elnézést kell kérnem így utólag, mert miután beszedtem a fél doboz nyugtatót és ráittam fél deci absintot felhívtak du. 17.30-kor hogy húsz perc múlva jönnének (ügyfélszolgálat intézkedett
) Kijöttek a srácok és ''Nem akarlak megsérteni de nem ez lesz a probléma'' mondatok között negyedóra próbálkozás után sikerült rábeszélnem őket hogy cseréljék már le a Terayon modemet a Webstarosra. A laptokjukon megnézték a jelszintet, netet közvetlen rákötéssel, működött, megnéztük routeren keresztül: nem működött!!!
Nagyon elszontyolodtam, elnézést kértem hogy kirendeltem őket ,adtam egy kis fájdalomdíjat és kikísértem őket, letargiába estem, miért mertem én a profikkal feleselni. Miután visszakullogtam a szobába csak ránéztem a routerre, és láttam hogy véletlenül a srácok rossz helyre dugták a Webstar modem kábelét a routerbe (WAN helyett LAN-ba). Átdugtam és van net!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vagyok a profi! (Meg ti mert itt olvastam a csere szükségességéről)
Azért hagytam üzenetet az ügyfélszolgálaton a részükre nehogy valakit később lebeszéljenek a modemcseréről, inkább nézzék meg mit hova dugnak, mármint szigorúan ethernet kábelre értve!
Tehát srácok a megoldás ha nem megy a routeren keresztül és Terayon modem: KI KELL CSERÉLTETNI WEBSTARRA! És ne hagyjátok magatokat lebeszélni róla!
Csákány!
[Szerkesztve] -
kov.zol
csendes tag
Sziasztok!
Na nem csalódtam a s**r Fibernetes ügyintézésben. A Terayon modemem hibája miatt a telefonos hibabejelentés után nem lettem okosabb, mert azt mondták távgyógyításban hogy minden tuti, de otthon mégsem működött routeren keresztül a net. Hála ennek a fórumnak és Kapitány válaszának kiderült hogy ezt a modemtípust le kell cseréltetnem, úgy működni fog. Szerelőt is hívtam múlt hét péntek 14 órára, mert ugye ők is csak hétfőtől péntekig dolgoznak 16 óráig. 100 km távolságról hazafelé menet félúton felhívtak hogy kábelszakadásuk van és nem jönnek, elnézést is kértek, ez korrekt eljárás volt, nem tehettek róla hogy így történt. Megbeszéltünk egy új időpontot ma 14 órára, mert ugye bármily hihetetlen én is dolgozom és nem tudok itthon lenni délelőtt 9 órakor, amikor nekik éppen jó lett volna. Na erre tegnap 13 órakor felhív a szomszéd hogy itt vannak a szerelők, mondtam nekik kedd 14 óra van megbeszélve, én szokásos 100 km-re és csodák csodája éppen dolgozom hétfőn, jöjjenek vissza a megbeszélt időpontban. Ma 100 km-ről melóból másodszor elkéredzkedve 13.30-ra hazaértem, és persze b*****k kijönni. Az ügyfélszolgálatot hívtam, ők csak e-mailt tudnak küldeni a szerelőknek hogy adjanak új időpontot (röhögnöm kéne de nem tudok). Kérdeztem nem vihetném-e be én valahova kicseréltetni a modemet, erre azt válaszolták csak a szerelők tudják megmondani (ha-ha-ha). Ti nem tudjátok hogy ki lehet-e cseréltetni úgy a modemet hogy én viszem oda, mert így jövőre se lesz netem routeren keresztül, az életemből fibernetre feleslegesen elfecsérelt órákról nem is beszélve.
Üdv: Zoli
[Szerkesztve] -
kov.zol
csendes tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Sziasztok!
Kapitány légyszi velünk is oszd meg a scrimpinek(#505) írt privi üzeneted, amivel megoldottad problémáját. Én is hasonló cipőben járok mint ő járt, holnaputánra szerelőt hívtam modemcserére.Teryon modemmel új D-link routeren keresztül nekem se megy a net klónozott MAC-kel és azonos beállításokkal se, de másik fibernetes hálózaton webstaros modemmel tökéletesen működik. Van egyszerűbb megoldás modemcsere helyett? Előre is köszi a választ!
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgatós találkozó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel topik
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- SkyWatcher Virtuoso Gti 150/750 Flex Dobson távcső
- Thinkpad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S4 FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Kijöttek a srácok és ''Nem akarlak megsérteni de nem ez lesz a probléma'' mondatok között negyedóra próbálkozás után sikerült rábeszélnem őket hogy cseréljék már le a Terayon modemet a Webstarosra. A laptokjukon megnézték a jelszintet, netet közvetlen rákötéssel, működött, megnéztük routeren keresztül: nem működött!!!
Nagyon elszontyolodtam, elnézést kértem hogy kirendeltem őket ,adtam egy kis fájdalomdíjat és kikísértem őket, letargiába estem, miért mertem én a profikkal feleselni. Miután visszakullogtam a szobába csak ránéztem a routerre, és láttam hogy véletlenül a srácok rossz helyre dugták a Webstar modem kábelét a routerbe (WAN helyett LAN-ba). Átdugtam és van net!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vagyok a profi! (Meg ti mert itt olvastam a csere szükségességéről)