Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
kov.zol
csendes tag
Hello!
Elnézést kell kérnem így utólag, mert miután beszedtem a fél doboz nyugtatót és ráittam fél deci absintot felhívtak du. 17.30-kor hogy húsz perc múlva jönnének (ügyfélszolgálat intézkedett
) Kijöttek a srácok és ''Nem akarlak megsérteni de nem ez lesz a probléma'' mondatok között negyedóra próbálkozás után sikerült rábeszélnem őket hogy cseréljék már le a Terayon modemet a Webstarosra. A laptokjukon megnézték a jelszintet, netet közvetlen rákötéssel, működött, megnéztük routeren keresztül: nem működött!!!
Nagyon elszontyolodtam, elnézést kértem hogy kirendeltem őket ,adtam egy kis fájdalomdíjat és kikísértem őket, letargiába estem, miért mertem én a profikkal feleselni. Miután visszakullogtam a szobába csak ránéztem a routerre, és láttam hogy véletlenül a srácok rossz helyre dugták a Webstar modem kábelét a routerbe (WAN helyett LAN-ba). Átdugtam és van net!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vagyok a profi! (Meg ti mert itt olvastam a csere szükségességéről)
Azért hagytam üzenetet az ügyfélszolgálaton a részükre nehogy valakit később lebeszéljenek a modemcseréről, inkább nézzék meg mit hova dugnak, mármint szigorúan ethernet kábelre értve!
Tehát srácok a megoldás ha nem megy a routeren keresztül és Terayon modem: KI KELL CSERÉLTETNI WEBSTARRA! És ne hagyjátok magatokat lebeszélni róla!
Csákány!
[Szerkesztve]
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 512GB 98% Akku! Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Radeon RX 9000-es széria
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia RTX 5000-es széria
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Kijöttek a srácok és ''Nem akarlak megsérteni de nem ez lesz a probléma'' mondatok között negyedóra próbálkozás után sikerült rábeszélnem őket hogy cseréljék már le a Terayon modemet a Webstarosra. A laptokjukon megnézték a jelszintet, netet közvetlen rákötéssel, működött, megnéztük routeren keresztül: nem működött!!!
Nagyon elszontyolodtam, elnézést kértem hogy kirendeltem őket ,adtam egy kis fájdalomdíjat és kikísértem őket, letargiába estem, miért mertem én a profikkal feleselni. Miután visszakullogtam a szobába csak ránéztem a routerre, és láttam hogy véletlenül a srácok rossz helyre dugták a Webstar modem kábelét a routerbe (WAN helyett LAN-ba). Átdugtam és van net!!!!!!!!!!!!!!!!
Én vagyok a profi! (Meg ti mert itt olvastam a csere szükségességéről)