Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
Ma volt a NYF (Nyíregyázi Főiskola) nyíltnapján. Egészen megnyerő a mérnöki kar. Volt egy adag risza, hogy miért jó ez, meg, hogy ide jelentkezzünk. Egyenlőre csak alapképzés van, de várható, hogy, lesz mester is. A kar épülete nagyon szép, új. Pár éves és elég jól felszereltnek tűnik, bár a folyosók kissé ''belakatlannak'' tűnnek még. Valószínüleg egyedül eltévedtem volna.
Voltunk különböző laborokban, amik eléggé felszereltnek tűntek. Pl.: a Cad/Cam laborban szép nagy tft-k díszelegtek rádiós egerek társaságában. Ott volt egy kis érdekesség is: tésztahidaka, amiket a gépészek építettek. Az egyik majdenm európabajnok lett, de egy másik magyar versenyző éppen akkor állította be a világrekordot. Van egy pár CNC marógép is, valamit jónéhány eszterga is, amin mindenkinek dolgoznia kell. Voltunk egy másik laborban is, ahol esztergák voltak, amolyan kézivezérlésűek (nem tudom, hohy hogy hívják), amiken szintén kell majd mindenkinek alkotnia valami. Valamint megtudtam azt is, hogy az általános gépészek közül mindenki rögtön kapott munkát az előző évben, a diplomájuk átvételének napján. MÉg megnézem a BMF-et és a Miskolci egyetemet is aztán meglátom, hogy mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Projektor topic
- FOTÓS beárazás
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- ÚJ Macbook Air 15" - M4, 256gb/16gb
- iPad Pro 13" M4 256GB Wifi + Magic Keyboard
- T14 Gen4 27% 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Voltunk különböző laborokban, amik eléggé felszereltnek tűntek. Pl.: a Cad/Cam laborban szép nagy tft-k díszelegtek rádiós egerek társaságában. Ott volt egy kis érdekesség is: tésztahidaka, amiket a gépészek építettek. Az egyik majdenm európabajnok lett, de egy másik magyar versenyző éppen akkor állította be a világrekordot. Van egy pár CNC marógép is, valamit jónéhány eszterga is, amin mindenkinek dolgoznia kell. Voltunk egy másik laborban is, ahol esztergák voltak, amolyan kézivezérlésűek (nem tudom, hohy hogy hívják), amiken szintén kell majd mindenkinek alkotnia valami. Valamint megtudtam azt is, hogy az általános gépészek közül mindenki rögtön kapott munkát az előző évben, a diplomájuk átvételének napján. MÉg megnézem a BMF-et és a Miskolci egyetemet is aztán meglátom, hogy mi lesz.