Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kephamos

addikt

Ma volt a NYF (Nyíregyázi Főiskola) nyíltnapján. Egészen megnyerő a mérnöki kar. Volt egy adag risza, hogy miért jó ez, meg, hogy ide jelentkezzünk. Egyenlőre csak alapképzés van, de várható, hogy, lesz mester is. A kar épülete nagyon szép, új. Pár éves és elég jól felszereltnek tűnik, bár a folyosók kissé ''belakatlannak'' tűnnek még. Valószínüleg egyedül eltévedtem volna. :B Voltunk különböző laborokban, amik eléggé felszereltnek tűntek. Pl.: a Cad/Cam laborban szép nagy tft-k díszelegtek rádiós egerek társaságában. Ott volt egy kis érdekesség is: tésztahidaka, amiket a gépészek építettek. Az egyik majdenm európabajnok lett, de egy másik magyar versenyző éppen akkor állította be a világrekordot. Van egy pár CNC marógép is, valamit jónéhány eszterga is, amin mindenkinek dolgoznia kell. Voltunk egy másik laborban is, ahol esztergák voltak, amolyan kézivezérlésűek (nem tudom, hohy hogy hívják), amiken szintén kell majd mindenkinek alkotnia valami. Valamint megtudtam azt is, hogy az általános gépészek közül mindenki rögtön kapott munkát az előző évben, a diplomájuk átvételének napján. MÉg megnézem a BMF-et és a Miskolci egyetemet is aztán meglátom, hogy mi lesz.

Új hozzászólás Aktív témák