- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
9CS
senior tag
válasz
BobMaster #10 üzenetére
Igen egyetértek azzal amit mondasz a hibaüzenetekről és az integrálásról, de ha nincs benne hang ők nem erőltetnék, mert iszonyat költség lehet az a +3000Ft, bizonyos darab felett :). Nálunk integrált van, igen ritka a külön kártya, ezen spórólhatnak egy kicsit. (Mondjuk ez elég ritka máshol, de itt 300 gép egyszerre nem is meglepő) És szerintem a nyüves 3000-res cuccon nincs annyi hasznod. De ez csak egy vélemény.
-
netchan
tag
''Amennyiben az Ön cége karbantartási szerzõdést kívánna velünk kötni, kérjük keressen meg minket személyesen, hogy elkészíthessük az Önök személyre szabott karbantartási ütemtervét, ajánlatát.''
Ebből az átlag főnöknek az jut eszébe, hogy ''nehogy má' nekem kelljen odamásznom/odaküldenem valakit''.
Nem tudom, hogy van-e rá kapacitásotok, de ez nem úgy szokott menni, hogy az ügyfél megy hozzátok ajánlatot kérni, hanem fordítva. Ha érdeklődik, ti mentek ki az ő telephelyükre (ennek az önköltségi árát esetleg el lehet kérni). Hogy kevés lukra futás legyen, el kell készítni egy olyan általános leírást, amiből az ügyfél (céges döntéshozó) jó eséllyel el tudja dönteni, hogy a ti szolgáltatásotok kell-e neki (ha ez jó/meggyőző, akkor ki fogja fizetni a kiszállást). Ezt a dokist kell előreküldeni és ha pozitív a visszajelzés, akkor mehet az ember.
Üdv!
n -
McJames
senior tag
''Hétvégén, szabad- és munkaszüneti napokon is lehet hibát bejelenteni?
Természetesen, a nap 24 órájában rendelkezésére állunk.''
Jó, értem hogy 24 óra, de tessék mondani: hétvégén, szabad- és munkaszüneti napokon is lehet hibát bejelenteni? És akkor is 12 órán belül kiszállnak? :D
Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- M.A.T.R.I.X Torrent Tracker
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- GTA V
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged