- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felesbandi
senior tag
Nem kristalyvaza, de a hajtogatos telok mindig is serulekenyebbek voltak, foleg a belso kijelzojuk. Miert adnek gyerek kezebe egy millios eszkozt, amirol tudom, hogy serulekeny? Meg egy normal telot is siman leejthet arccal a foldre ugy, hogy bucsut mondhass a kijelzonek, a hajtogatos telok belso kijelzojenek sokszor ennyi se kell. Galaxy Fold 7 nem robban, de igy se adnam kisgyerek kezebe, baromi draga es tetszik vagy nem, serulekenyebb egy hagyomanyos telonal.
Ricardo-nak is:
Egy szoval nem mondtam, hogy ez nem egy javitando gyengeseg. Ha a konkurencia megoldotta, a Google-nek is meg kell oldania. (Ahogy a levalo kamerakeretet es a levalo orahatlapot is illene megoldaniuk.) Egyszerre lehet igaz az a kijelentes is, hogy a Google elcseszte es javitania kell es az is, hogy vannak dolgok, amik nem valok kisgyerek kezebe.
.LnB: A bankartya hozzarendeles ugy jon a temahoz, hogy mar nem egy hiszti volt, hogy szulok ugy passzoltak le a gyereknek a telefonjukat, hogy azok kepesek voltak minden hulyesegre elszorni a penzt. Es neked is megismetlem, egy szoval nem mondtam, hogy okes a kigyulladas, altalanossagban mondtam, hogy aki hajtogatos telot ad kisgyerek kezebe, az (idealis esetben) atvitt ertelemben jatszik a tuzzel.Sejthettem volna, hogy ez sok szulonel bicskat nyit majd, manapsag nagy divat bedobni a telot ovodas koru gyerek kezebe huzamosabb idokozokre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest