- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Ha Mari néninek p.cse lenne akkor Mari bácsi lenne.
Így bármelyik telefon felgyulladhat.Joey04: Bármelyik felgyulladhat, egy akksinál benne van a pakliban. Ez most pont felgyulladt. Volt már azért a történelemben pár olyan eset hogy úgy gyulladt fel hogy hozzá sem értek. Na az a probléma, ez nem. Rendeltetésszerű használaton kívül bármi benne van a pakliban.
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #36 üzenetére
ez meg a másik véglet. a többi nem csinált ilyet, szóval rohadtul nem okés így.
-
mrThomi
addikt
válasz
hegedus001 #24 üzenetére
Pici ? hegyes ? ujjak ? Jesszus biztos hogy a fiadra gondolsz ?
-
cs.zs.
veterán
válasz
tomboy0013 #39 üzenetére
Sajna a lényeg nem ment át abból amit leírtam.
Pl egy kabát zsebében van egy telefon, egy haverodé, behajítod a kabátját a hátsó ülésre, és rácsapod az ajtót.
Ha esetleg nem veszed észre hogy egy zsebben lapuló telefonra zártad rá az ajtót, attól az autó még ne gyulladjon már fel... -
tomboy0013
veterán
Milyen farzsebben fér el kinyitva egy Pixel Fold? És ha el is fér mert mondjuk 250 kilós vagy akkor miért tennéd zsebre kinyitva? Mert ugye a videó alatt nem az volt hogy összecsukva törte el és úgy füstölt el. Meg ugye nem az volt hogy eltörte és elfüstölt, hanem törögette hajtogatta meg előtte néhányszor. Ezt hogyan kivitelezed a faroddal?
Érdekes a videó persze, de semmi realitása nincs annak amit ez az ember a mobilokkal művel a hajtogatás résznél. -
cs.zs.
veterán
válasz
tomboy0013 #36 üzenetére
Ültem már rá mobilra, természetesen véletlenül.
Lenulláztam.
Olyan is volt, hogy farzsebben a mobillal ültem egy széken, és felálláskor akadt be a szék háttámlájába. Fura módon nem a zsebem szakadt le, hanem a telefon hajlott meg derékszögben.
Azt is lenulláztam...Bármelyik megpiríthatta volna a hamvas kis seggemet, de egyik sem sercegett, egyik sem füstölt, ilyen jellegű probléma fel sem merült.
Eként nem, ez a Pixel nem okés.
-
Felesbandi
senior tag
Nem kristalyvaza, de a hajtogatos telok mindig is serulekenyebbek voltak, foleg a belso kijelzojuk. Miert adnek gyerek kezebe egy millios eszkozt, amirol tudom, hogy serulekeny? Meg egy normal telot is siman leejthet arccal a foldre ugy, hogy bucsut mondhass a kijelzonek, a hajtogatos telok belso kijelzojenek sokszor ennyi se kell. Galaxy Fold 7 nem robban, de igy se adnam kisgyerek kezebe, baromi draga es tetszik vagy nem, serulekenyebb egy hagyomanyos telonal.
Ricardo-nak is:
Egy szoval nem mondtam, hogy ez nem egy javitando gyengeseg. Ha a konkurencia megoldotta, a Google-nek is meg kell oldania. (Ahogy a levalo kamerakeretet es a levalo orahatlapot is illene megoldaniuk.) Egyszerre lehet igaz az a kijelentes is, hogy a Google elcseszte es javitania kell es az is, hogy vannak dolgok, amik nem valok kisgyerek kezebe.
.LnB: A bankartya hozzarendeles ugy jon a temahoz, hogy mar nem egy hiszti volt, hogy szulok ugy passzoltak le a gyereknek a telefonjukat, hogy azok kepesek voltak minden hulyesegre elszorni a penzt. Es neked is megismetlem, egy szoval nem mondtam, hogy okes a kigyulladas, altalanossagban mondtam, hogy aki hajtogatos telot ad kisgyerek kezebe, az (idealis esetben) atvitt ertelemben jatszik a tuzzel.Sejthettem volna, hogy ez sok szulonel bicskat nyit majd, manapsag nagy divat bedobni a telot ovodas koru gyerek kezebe huzamosabb idokozokre.
-
csibe1
addikt
válasz
Garzonrobot #14 üzenetére
Pontosan, nagyon meg kell gondolni, hogy mit meg hol hagyunk gyerek mellett.
-
Jagon
tag
Amikor a Mercedes A osztály felborult a jávorszarvas-teszten, annak is volt hírértéke. Ki is javították, kapott menetstabilizálót, stb.
A Google-nek is illene figyelni az ilyen esetekre, ha már prémium terméket állít elő, prémium áron. -
tms+
aktív tag
Akármennyire életszerű vagy sem, nyilván nem okés, hogy elfüstöl a mobil. De azt is hozzátenném, hogy a címmel ellentétben szerintem ezt túlzás robbanásnak nevezni (Igaz, Zack is ezt a szót használta.)
-
.LnB
titán
Tudod akinek ezt a dolgot ennyire meg kell magyarázni, hogy megértse. Annak igazából nem is kell megmagyarázni, felesleges.
Nekem meg az szúrt szemet, hogy mit számít a bankkártya hozzárendelés a témához? Meg egyébként is, fizetéshez ujjlenyomat, faceid minimum ajánlott.. -
Ricardo
titán
válasz
Felesbandi #25 üzenetére
Egyébként meg teljesen mindegy hogy ez a teszt életszerű, vagy sem. Mondjuk a balesetek pont arról szólnak, hogy jelentősen eltérnek a szokásos mindennapi használattól.
Pl mi van akkor ha egy nyugágyon olvasol, és valahova hirteken el kell menned (szól az asszony, elesik a gyermek....stb. Leteszed a telefont kijelzővel lefele (nem csukod be , nem figyelsz oda csak "ledobod" az ágyra ), mert hirtelen indulsz. Tíz perc múlva amikor összeszedted a gyereket, lefertőtlenítetted a horzsolását, visszatérsz a nyugágyhoz, és mivel nem ott jár az eszed leülsz, és nyúlsz a telefonért, de nem találod mert ráültél.
Jó esetben megússza, rosszabb esetben eltörik. Ennél a példánál, meg beleég a hátsó feledbe.Tehát normál használat mellett nem fordul elő, de balesetek előfordulhatnak.
A lényeg az, hogy eddig egyik telefon sem pukkant el ezen az "életszerűtlen" teszten, pedig mindegyikugyanennek volt kitéve.
Lehet szépíteni, de egy telefonnak, semmi képpen nem szabadna ilyet produkálnia. -
haruspex
aktív tag
válasz
Felesbandi #25 üzenetére
Azt tudod, hogy ez egy nagyon gáz érvelés. Egy méregdrága napi használati tárgy az nem egy kristályváza, de kelljen már úgy kezelni... De nem érzed mennyire abszurd amit leírsz, hogy veszel egy telefon egy autó áráért, és ne add agyerek kezébe. Meg úgyse azért égő az ügy különösen, hogy ez nem egy új hiba, csak nem javították.
-
Szegény , ez egy kicsit "égő" volt.
-
joey04
titán
A szerző másik videót nézett?
-
-
hegedus001
aktív tag
Ugyan az én totyogóm még csak 2 éves, de kíváncsiságból is úgy kettéhajtaná a telefont, hogy csak lesnél. Kb nagyon idegesnek se kell lenni.
Aztán meg ott vannak a szüleik telefonján online játékban kikapó kisgyerekek. Ott egy pillanat alatt meglehet egy ilyen mozdulat.
Csatlakozom az előtte szólókhoz, ez így aztán baromira nem jó, ezzel tényleg gyorsan kezdeni kell valamit.
-
cs.zs.
veterán
"...Attól, hogy ő elit módon csinálja még pont annyi az értéke, mint a régi turmixgépbe dobált iPhone videóknak..."
Nem csinálja elit módon, szerintem barbár módra tesz tönkre mindent.
(nem vagyok iPhone-fan) de pl általa épp az derül ki az iPhone-okról, hogy kurvául bírják a kiképzést. Még a nevetségesen vékony Air-t sem tudta derékba törni, pedig küzdött vele rendesen.
Ahhoz képest ez a Pixel-felépítmény kb gyalázatos. -
Alusky
senior tag
Nem robbant fel, még csak ki sem gyulladt.
Aki telefonokat tesztel, amúgy hozzátenném ily módon rohadt feleslegesen, az készüljön fel rá, hogy megtörténik ez, védőmaszk stb. már csak a kipattogó üvegszilánkok miatt is.
Ezek a videók pont olyanok, mint a Gyuluska féle részegség meg a 30 ezres vörösbortól az úriember részegsége. Attól, hogy ő elit módon csinálja még pont annyi az értéke, mint a régi turmixgépbe dobált iPhone videóknak (aki emlékszik még azokra).
Én megelégednék azzal, ha csak füstölne meg büdös lenne, nagyon is. Sajnos kigyulladni is szokásuk az már annyira nem jó. -
KIFLEE
tag
Nem kell aggódni, majd a szoftveroptimalizáció megoldja.
-
Hallosz
senior tag
Ez a Jerry gyerek tök jó látványvideókat készít. Életszerűsége közel nulla. A "robbanás" pedig kattintásvadász megfogalmazás. Ez közönéges zárlat, intenzív égéssel, távolról sem robbanás.
-
janeszgol
félisten
válasz
Elit3Zotya #2 üzenetére
Az papíron rossz, a valóságban teljesen oké. A Pixel 8a-nak hiába van nagyobb érzékelője, nem jobb. És ez a minőség, amit a 9a vagy a sima 10 hoz a legtöbb embernek elég.
Ja és nincs shutterlag. -
janeszgol
félisten
Akkor kijelenthetjük, hogy a Pixel Fold egy kalap szar. Mondjuk a Pixelek általános konstrukciós minősége ma a leggyengébb.
-
Csak egy tipikus eset, amit el tudok képzelni: lerakom a telefont, gyerek jön-megy, látja, érdekli. Meg fogja nyomkodni, nyitogatni, mert látta hogy apa is ezt csinálja. Nyitja-csukja, megnézni hogyan meddig lehet nyitni-csukni. Mert kíváncsi. A gyerek nem lamettál azon, hogy mire van tervezve, úgy fogja kipróbálni ahogy elképzelte, hogy ki fogja próbálni. Általában nem rendeltetésszerű módon szokta elképzelni. És nem kell odaadni neki, megszerzi ha épp lerakom. Rengeteg mindent lehet vele játszani lezárt képernyővel is, legalábbis a gyerek szerint.
Na nekem gyerek van, drága telefon meg a fent említett okokból nincs.
Elég látni mit képes művelni egy sztenderd okostelefonnal.
-
Lajmund
őstag
Elég gyenge épités. Egyik foldnál se emlékszem hogy ilyen könnyen tört volna. A tüzijáték nem a legjobb reklám XD Amugy én örülök minden foldnak legalább a samunak van motivácioja fejleszteni.
Vicze: Te nem éltél még együtt eleven gyerekkel.Csodákat képesek müvelni amire nem is gondolnál. Akkor is ha normális szülei vannak. Azért ez hamar megégetné a kezét mire feleszmélne. Vagy tegyük fel valaki nincs képbe pl egy zürös este után és simán csak ráül és ugy marad. Az is kellemes meglepetés lenne..
Persze kevés rá az esély de pár millio embenél nem kizárt hogy törénik valami.
-
kapal
tag
Ahogy a régi mondás is tartja, ami most is igaz: "A processzor füsttel működik. Ha a füst kijön, a processzor nem működik többé."
-
cs.zs.
veterán
A robbanás szót kicsit erősnek érzem.
-
mrThomi
addikt
válasz
Elit3Zotya #2 üzenetére
Az szerintem még pont megmenekült
-
.LnB
titán
"senki nem töri össze így telefonját még véletlenül sem."
Ezt mond egy 6-7 év alatti gyereknek, aki egyszer véletlenül reprodukálja ezt a mozdulatot, és a kezébe robban az akksi. Akárhogy is ez így nem oké.
(Nem kell azzal jönni, hogy nálatok ez nem fordulhat elő. Nálunk sem. De attól még nincs kizárva.) -
mrThomi
addikt
Google sose tudott stabil telefont tervezni. Valahol mindig kisiklik alattuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest