Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Ez inkább off, de rettentő idegesítő hogy semmilyen szankcióval nem büntetik az ilyen mocskos átveréseket. Semmivel sem etikusabb így kicsalni tőled a pénzt, mint a megint divatban lévő telefonos átverésekkel.
Rohadtul nem igaz, hogy az eredeti ár 980 euró, Karácsony óta nézem ezt az oldalt, és azóta ugyan ez van kiírva. Először én is azt hittem hogy mekkora buli, és majdnem megvettem, amíg nem találtam rá pár elvétett kommentre, azoktól akik 50 euró környékén vették az 500gb ot.
És hogy témába is vágjon, lassan 1 hónapja tesztelgetem a Pcloud ot, és kezd helyrejönni telón is, magától még nem tölti fel egyből a képeket, de ha megnyitom az appot akkor nekilát. És a folder szinkronizáció is elég gyors, 200mb os fájlt kevesebb mint 1 perc alatt frissített, csak mint a google drive.
Az 500gb jelenlegi életre szóló ára sem tűnik magasnak, de mivel nem sörgős megpróbálok kifogni valami VALÓS promót, és kicsi olcsóbban lecsapni rá. Kiszámoltam, hogy nagyjából 2.2 évet kell használd, hogy megérje a havidíjjassal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest