- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
ledgeri #1336 üzenetére
Tessék. 1.84GB igaz kerekíti 2GB-ra. Ez lehet, hogy az 1024bit és 1000bit közötti számolás különbsége miatt van.
link
link
Eddig ilyet csak fizetős tárhelynél láttam.
Nekem ez az új SS felület nem tetszik a régi szerintem jobb volt.Kíváncsi vagyok, hogy a Copy mit szól hozzá, el is indítom a szinkronizációt.
Elkezdte, kíváncsi vagyok, hogy ott is végig megy-e.
-
llaszlo
veterán
válasz
ledgeri #1336 üzenetére
Ha feltöltesz, azt pl megteheted úgy, hogy megnyitod a weboldalt és ott van feltöltési lehetőség. Annál működik a fájlméret korlátozás. Ebben az esetben nincs szinkronizálás, tehát ha a gépen megváltoztatsz valamit az nem változik a felhőben. Sima archiválás. Ezek a Cloud only folders-ek. Pl a Web archive, a Magic briefcase, a Mobile photos.
A szinkronizáláshoz ki kell választani, hogy melyik mappát szinkronizálja a szerverrel. Tapasztalataim alapján ilyenkor enged bármekkora fájlt feltölteni. Most épp elindítottam egy 1.85GB-os film feltöltését. Már 1.4-nél tart és még folytatja.
Amikor simán csak feltölteni próbáltam nagyobb fájlt, akkor azt nem engedélyezte. Utólag talán már át lehet helyezni őket a cloud only mappákba. Ezt még nem próbáltam.Remélem érthető voltam ha nem, kérdezz nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest