Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
betyarr
üzenetére
Nagyon szenvedek én is a megával, csodálom hogy nem találok sok hisztit erről. Nekem volt olyan fájl amit nem tudok letölteni mert minig hibát ír rá, pedig feltöltötte. Nem tudsz mappákat lementeni, sajnos a mega kliens sem tudja. Feltettem próbaképpen pár giga fotót rendszerezve, mappákban. Vagy egyesével kell leszedni sok szá vagy ezer fájlt, vagy nem szedi le mindet ha azonos nevűek, stb mert a mappaszerkezetet nem lehet letölteni, azt nem tartja meg. Ha csak az utóbbi lenne a gond akkor azt mondom hogy másodlagos mentésre-szinkronizálásra jó lehet, de mivel volt olyan fájlom ami elveszett így arrais kétséges. Nem értem hogy lehet ilyen, amikor elvileg sokat dolgoztak vele és nagyon jóra akarták. keresnem kell valamit ami hasonlóan gyors és van ennyi tárhely, és biztonságos is.
Új hozzászólás Aktív témák
- OTP Bank topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Projektor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Battlefield 6
- Android felhasználók OFF topikja
- Konteó topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest