- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
DragoX
tag
válasz
instantwater #5817 üzenetére
Sajnos a terás SSD-re már ráment 200gb mielőtt feltűnt a dolog.
DMDE raw beállítással úgy néz ki sikerült vagy 10 fájlt legalább részben megmenteni, ami nincs meg jelenleg... ...A 200-300 fileból, amit ez a hulladék nem bírt szinkronizálni
...most komolyan. Adott egy mappa, amire rá van küldve a szinkronizálás amiben van két almappa. Az egyiket szinkronizálja, a másiknál meg egyik napról a másikra úgy dönt, hogy nem. Nyilván én is hülye voltam, hogy nem csináltam az egész hóbelebancról egy biztonsági mentést az újrahúzás előtt, de akkor is! Ez most mi a sz@r?!? 2022 van lassan, a cloud már nem újdonság és a legnagyobbak ilyen f@szságokat csinálnak. El vagyok képedve. -
DragoX
tag
-
DragoX
tag
Sziasztok,
Nemrég telepítettem újra a gépem, abbaj a jóhiszemben, hogy a Google Drive szinkronizálta a saját mappáimat.
Ma jött a felismerés, hogy ez a fostalicska szoftver szeptember 1.-én úgy döntött, hogy többet nem szinkronizálja a mappámat, amibe a zenei projektjeimet tároltam. A mellette levő sample mappát azt bezzeg képes volt szinkronizálni, ahogy más mappákat is.
Semmi újratelepítést, vagy mókolást nem tudok kötni az adott időponthoz.
A drive logokban nincs semmi az adott időpont után, gondolom egyszerűen nem érzékelte a változásokat ebben a könyvtárban. (de akkor meg miért kezelte rendesen a többit?!?)
Biztonsági mentést (nyilván...) nem csináltam újratelepítés előtt, mivel más mappa bizonyítottan frissült pár nappal előtte, szóval úgy gondoltam megbízhatok ebben az undormányban.
Valakinek volt már hasonló tapasztalata ezzel a f*stalicska sz@r szofverrel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest