- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
hát sajnos nem
próbáltam virtuális win8-on is,meg simán,éles oprendszeren is,de akárhogy csináltam,mindig "ineligible" lett a vége.pedig használtam macmakeup-ot is,de az sem segített.lehet én cseszek el valamit,fene tudja.pedig ellenőriztem is:lekértem a mac címet és mutatja,hogy az az "új" de a db nem veszi a lapot.
-
TRob1
veterán
A Sky-t nem igen ismerem, nem használom. Annyit teszek, hogy 2 gép között szinkronizálva van a fotók mappa (az a bizonyos 35 giga) a live Mesh segítségével, ami ha jól tudom szintén a Sky-t használja (csak nem értem, mert úgy tudtam hogy 25 gigáig enged szinkronizálni, de nekem a 35 giga után is ugyanúgy szinkronizál a 2 gép között) Mind1, ezt még nem jártam körbe, nem tudom hogy müxik...
(#135) Mela Kehes:
Ha leírom hogy mire jó, vagy ha leírom hogy Neked mire jó???(egyébként nem fontos már a rajtam keresztüli reg, már a második 50 gigát gyűjtöm, az egyik fullon van
)
De egyébként ez egy tárhely (szinkronizáció nélkül), ami 10gigával indít, és 50gigáig bővíthető meghívással (1-1 gigával a meghívottnak és a meghívónak is alkalmanként), van Win-es és Androidos kliens is (csak azért e kettőt írom, mert Én mást nem használok), és Én biztonsági tárolásra használom (elsőt videókra - mert kb. 2 giga a fájlméret határ, aztán csináltam a másodikat a fotókra, de közben rájöttem hogy fotókra elég a box is)
-
TRob1
veterán
Azért mert az emberek többsége olyan hogy mindig minden rögtön kell nekik (még ha nem is használják akkor is), Én nem vagyok olyan.
Ráérek... nem csalok, mégis rágóta megvan a majdnem max db lehetőség, észre sem vettem és meglett a minus is maxba (már a második gyűlik - 1ik fotóknak, másik videóknak)
De nem mondtam hogy te se vagy más se csaljon, tegyétek amit jónak láttok.
Még plusz 23gigát is meg lehetett szerezni 2 évre könnyedén (htc-ről "hekkelt" appal), az sem érdekelt... Én sem vagyok szent, csak tárhelyügyileg nem érdekel az ilyesmi...
-
betyarr
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- GTA V
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Projektor topic
- Goddess of Victory:Nikke
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest