- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
atillaahun #233 üzenetére
skydrive?
mod 1:pfffffff
mod2:nem lehet hogy a ph! *arakodik? -
betyarr
veterán
érdemes benézni adrive-ékhoz,mert egy ideje upgradelték és már barátibban lehet használni.pl:egyszerre 16 gb feltöltés,könnyebben használható (gyorsabb) a webes munka,viszonylag gyorsan lehet tolni felfelé a cuccot (tegnap este én a max sebességgemmel tudtam feltölteni,1,2 mbit-el) stb. adrive
-
betyarr
veterán
hát sajnos nem
próbáltam virtuális win8-on is,meg simán,éles oprendszeren is,de akárhogy csináltam,mindig "ineligible" lett a vége.pedig használtam macmakeup-ot is,de az sem segített.lehet én cseszek el valamit,fene tudja.pedig ellenőriztem is:lekértem a mac címet és mutatja,hogy az az "új" de a db nem veszi a lapot.
-
betyarr
veterán
válasz
atillaahun #178 üzenetére
a "sharing" nagyjából erre való.csak asszem kell hozzá a másik félnek (feleknek) is dropbox acc.
-
betyarr
veterán
és azt esetleg nem tudja valaki,hogy ha előfizetek és csinálok 1gb-s meghívásokat,majd lejár az előfizu,akkor a meghívások által kapott tárhelyet azt megtarthatom,vagy az is visszavonódik?
-
betyarr
veterán
válasz
atillaahun #126 üzenetére
így is kipróbáltam,de ugyanaz van.ineligible.
-
betyarr
veterán
válasz
atillaahun #80 üzenetére
erre valamit kitalálhattak,mert nekem sajna "ineligible" az összes ilyen próbálkozásom :-(
-
betyarr
veterán
válasz
atillaahun #108 üzenetére
nos mégiscsak működik,de újra kell indítani a klienst.
ha ezt megcsinálom és utólag teszek valamit az LSE segítségével szinkronizált,a gépen máshol levő mappába,akkor az bár megjelenik mint symbolic link,de csak a db kliens újraindítása után kerül fel a felhőbe.uff.
-
betyarr
veterán
válasz
atillaahun #106 üzenetére
korrigálok,sry.a link shell extensionnal megoldott szinkronizáció csak úgy működik,ha pl a szinkronizált mappába már mást nem akarsz tenni,mert egyébként nem küldi fel a felhőbe.legalábbis nekem nem akarja.
-
betyarr
veterán
mondjuk az érdekes,hogy csak azt a dolgot fogja szinkronizálni a dropbox,amit közvetlenül a public mappába dobok.ha már a publicon belül van egy mappám és abba teszek valamit,akkor azt már nem fogja feltolni a felhőbe...
-
betyarr
veterán
válasz
Psychonaut #86 üzenetére
tulképp igen.az eddigieket mind különböző gépekről csináltam.
-
betyarr
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest