- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
traktorgumi
aktív tag
Sziasztok
Jelenleg van egy icloud 200gb és egy mega 200gb előfizetésem.
icloud felületével egyszerűn több év után sem bírtam megbarátkozni...minden olyan körülményes.
Pl szeretnék kb 500 képet egy mappába rakni és megosztani. Webes felületen egyenként kell kijelölni ha meg telefonon jelölöm és rakom egy mappába akkor vagy befagy vagy iszonyat lassú.
Ezért fizetem elő a Mega felhőre ami sokal szimpatikusabb és átlátható és az hogy könnyen meg lehet osztani videókat vagy mappákat. Ami hiányzik hogy az iphone live fotókat nem tudom visszanézni. Erre képes a google driva vagy dropbox vagy a one drive?
Szeretnék végre egy rendes megbízható felhőt ami minimum 200gb és gyorsan egyszerűn lehet mappákba pakolni képeket és megosztani másokkal.
Mire érdemes most előfizetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest