- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Aktív témák
-
-
zsoltee10
addikt
Teljesen logikus, hogy beállt az FBI-hoz. Egyrészt nem ül annyit, másrészt mondhatjuk, hogy jó útra tért. Nem feladja a haverjait, mert nem küldte egy barátjához sem a rendőröket, hogy ''figy' Szabó Gézát ismerem, és mesélte, hogy betört a Microsofthoz, szóval őt kapjátok el.''
Ő egyszerűen felhasználja a tudását, immár a jó oldalt szolgálva. És melyik a jó oldal? A törvényes oldal. Ha nem visz el a betörő a lakásomból semmit, csak hagy egy cédulát, hogy itt jártam, tegyél erősebb zárat, attól még nem leszek neki hálás, mert betört a magánszférámba. -
Cathfaern
nagyúr
Szerintem akkor lenne gerinctelenség, ha azt mondaná, hogy ''Na én ismertem xy, meg zc nevű hackeret, ez a lakásuk címe''. Így viszont lényegében dolgozik. Ha őt gerinctelennek neveznénk, akkor ilyen alapon a rendőröket is azoknak kéne.
Ráadásul nem is volt más lehetősége. Nagyon nem mindegy, hogy 20 hónapot, vagy 120-at töltesz börtönben :(
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- LED világítás a lakásban
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen autót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest