- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
niof
veterán
Húh... Hogy bírod még a 7700k-val? Én évekkel ezelőtt lecseréltem, mert kevés volt a 4 mag már. Lassan a 6 is karcsúnak érződik...
Igazából nem tart senki pisztolyt a fejedhez, hogy váts. Vagy megteszed, vagy nem. De most őszintén. Mi a francot tudsz tenni? Ha egyszer jött egy ilyen döntés (bármi okból), két dolgot tehet az ember. Fejleszt, akár lassacskán, akár instant, vagy addig használod a jelenlegi konfigot, míg kapsz rá frissítést. Ha annak vége, akkor meg eldöntöd, hogy abban az állapotban tovább használod e a vasat, vagy nyugdíjazod az egészet a fenébe. Ha kötöd az ebet a karóhoz, egy idő után akkor is elveszted a szoftveres támogatásokat, úgyhogy, kb. ennyi.
Mondjuk azt sosem értettem, ha valaki egyszer felült a számítástechnikai mókavonatra, annak miért meglepetés az, hogy időnként fejleszteni kell? Ez nem egy konyhai robotgép, vagy egy kanapé, amit egyszer megvesz az ember, és kész. Ebbe tolni kell a lóvét, akár így, akár úgy. Ennyi a történet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest