Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Az a baj hogy már ki tudsz tenni a háttérbe bármilyen értéket a gépből így felesleges lassan bármilyen fizikai eszköz.... Nekem is volt anno a kártyán is kis oled hőfok mutató sőt a hűtésemen is kis oled kijelző de sosem nézegettem őket. Van vagyis volt de minek kategória kb
-
nexplo
őstag
válasz
Sanchez638 #7 üzenetére
Szerintem tisztes közép kategória és az ár-teljesítmény mutatójuk nem rossz.
-
Kansas
addikt
Esetleg ha átlátszó oldallapú háza van(középkategóriától felfele a házak elég jelentős része olyan), és nem az asztal alatt a porban hempergeti...
De nyilván az ember nem a hőmérséklet-kijelzőért veszi pont azt a procihűtőt, az csak egy hasznos kis semmiség rajta, de kár lenne az RGB-hez kötni. -
Sz.L.
aktív tag
válasz
Sanchez638 #7 üzenetére
Sok esetben a vállalható ársávban voltak/vannak. A középkategóriában szerintem nem rossz.
-
Sanchez638
addikt
Zalman ról mindig az van bennem, hogy voltak jó ötleteik, de mindig drágábbak voltak a tudásuknál.
-
Sz.L.
aktív tag
Valamint, az előjelzések alapján, lesz rajta hőmérséklet kijelzés.
szerk: Bár lehet, hogy a "Black" változatot butítják.
-
Dr. Akula
félisten
Azt nem mondom hogy forradalmi dizájn.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest