- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sikerült rájönnöm a dologra...:
Nemtom eddig mérnem vettem észre... de ha fogom és egy akármilyen mixerbe akár lehet a windows os is, áthúzom azt a csúszkát amivel a két jel.: ''R'' és/vagy/ ''L''-felé, úgy hogy a gép hangszóróin ilyenkor csak az egyik szól, és ezután már a fejhallgatóban nem hallom azt az iszonyatot amit előtte lehetett.. hanem az egész monóban szól, de hallom mindkét csatornát... és így már tűrhető a minősége is... énse egészen értem mi a francot csinál... vagy miért van ez... SIS
Már csak egy probléma van vele... egy folyamatos pattogás hallható, és érdekes... hogy mikor letiltom akár az összes csatornát akkoris hallatszik. De viszont csak onnantól hogy a windows betöltött, előtte semmi... Na ez még zavaró... jelzaj az tűrhető... mondjuk az még érdekes hogy a winyó pozicionálásait tisztán hallom... de ezek mind nem annyira zavaróak mint ez a pattogás...</p><p>[Szerkesztve][Szerkesztve]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #2 üzenetére
Nem értem a kérdést... Kettő
-
Motion_Blur
félisten
válasz
---Lasali--- #1 üzenetére
Hány füled van? LL
-
---Lasali---
Közösségépítő
Kérném a hozzáértők segítségét a következő problémára: [előre is köszi]
Használtan kaptam a minap egy Portocom laptopot, viszonylag jó állapotban, aksin kívül lévő probléma a következő:
A headphones/fejhallgató kimenetén hallható hangnak köze nincs a sima sztereo beépített hangszórón hallható hanghoz, pontos leírást nem tudok a hibáról adni...mert ilyennel még nem találkoztam... sima mp3 lejátszás, de lehet akár wav, videó, akármi közben kiadott hang a fejhallgatóban se nem stereo se nem mono... kb a kettő keveréke... egyszer az egyik csatorna halk mások a másik jól szól... néha mintha késne is, és valahol el is veszik a jel mert valami iszonyú élvezhetetlenül szól... viszonylag elég éles fülbántó a hangja, dvd lejátszás közben az emberek hangját alig... kimondottan tompán lehet hallani.
Teszteltem ezzel a Right Mark al a dolgot... és ott pl semmi stereo hatás sincs.
Persze a notebook hangszóróin mindez tökéletes...
Úgy elöljáróban kb ennyire tudom leírni a dolgot...
Hangkártya típusa egy integrált SIS 7012 es... drivert a sis oldaláról szedtem le hozzá.
Kérem akinek van valami ötlete az írjon... elég fontos lenne nekem ez, hogy normálisan szóljon a fejhallgató kimenet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3080 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R5 5500, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , R7 8700F , RX 7800 XT , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 1TB HDD
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest