Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sikerült rájönnöm a dologra...:
Nemtom eddig mérnem vettem észre... de ha fogom és egy akármilyen mixerbe akár lehet a windows os is, áthúzom azt a csúszkát amivel a két jel.: ''R'' és/vagy/ ''L''-felé, úgy hogy a gép hangszóróin ilyenkor csak az egyik szól, és ezután már a fejhallgatóban nem hallom azt az iszonyatot amit előtte lehetett.. hanem az egész monóban szól, de hallom mindkét csatornát... és így már tűrhető a minősége is... énse egészen értem mi a francot csinál... vagy miért van ez... SIS
Már csak egy probléma van vele... egy folyamatos pattogás hallható, és érdekes... hogy mikor letiltom akár az összes csatornát akkoris hallatszik. De viszont csak onnantól hogy a windows betöltött, előtte semmi... Na ez még zavaró... jelzaj az tűrhető... mondjuk az még érdekes hogy a winyó pozicionálásait tisztán hallom... de ezek mind nem annyira zavaróak mint ez a pattogás...</p><p>[Szerkesztve][Szerkesztve]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #2 üzenetére
Nem értem a kérdést... Kettő
-
---Lasali---
Közösségépítő
Kérném a hozzáértők segítségét a következő problémára: [előre is köszi]
Használtan kaptam a minap egy Portocom laptopot, viszonylag jó állapotban, aksin kívül lévő probléma a következő:
A headphones/fejhallgató kimenetén hallható hangnak köze nincs a sima sztereo beépített hangszórón hallható hanghoz, pontos leírást nem tudok a hibáról adni...mert ilyennel még nem találkoztam... sima mp3 lejátszás, de lehet akár wav, videó, akármi közben kiadott hang a fejhallgatóban se nem stereo se nem mono... kb a kettő keveréke... egyszer az egyik csatorna halk mások a másik jól szól... néha mintha késne is, és valahol el is veszik a jel mert valami iszonyú élvezhetetlenül szól... viszonylag elég éles fülbántó a hangja, dvd lejátszás közben az emberek hangját alig... kimondottan tompán lehet hallani.
Teszteltem ezzel a Right Mark al a dolgot... és ott pl semmi stereo hatás sincs.
Persze a notebook hangszóróin mindez tökéletes...
Úgy elöljáróban kb ennyire tudom leírni a dolgot...
Hangkártya típusa egy integrált SIS 7012 es... drivert a sis oldaláról szedtem le hozzá.
Kérem akinek van valami ötlete az írjon... elég fontos lenne nekem ez, hogy normálisan szóljon a fejhallgató kimenet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt R7 5800X - 3070Ti - 32GB RAM - 512GB NVMe - 2x 1TB HDD - B550M -
- z97 - 4790k - 8x4 GB ddr3 2400
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest