Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ---Lasali---

Közösségépítő

Sikerült rájönnöm a dologra...:
    Nemtom eddig mérnem vettem észre... de ha fogom és egy akármilyen mixerbe akár lehet a windows os is, áthúzom azt a csúszkát amivel a két jel.: ''R'' és/vagy/ ''L''-felé, úgy hogy a gép hangszóróin ilyenkor csak az egyik szól, és ezután már a fejhallgatóban nem hallom azt az iszonyatot amit előtte lehetett.. hanem az egész monóban szól, de hallom mindkét csatornát... és így már tűrhető a minősége is... énse egészen értem mi a francot csinál... vagy miért van ez... SIS :F :R :C :O :P
    Már csak egy probléma van vele... egy folyamatos pattogás hallható, és érdekes... hogy mikor letiltom akár az összes csatornát akkoris hallatszik. De viszont csak onnantól hogy a windows betöltött, előtte semmi... Na ez még zavaró... jelzaj az tűrhető... mondjuk az még érdekes hogy a winyó pozicionálásait tisztán hallom... de ezek mind nem annyira zavaróak mint ez a pattogás...</p><p>[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

• ---Lasali---

Közösségépítő

Kérném a hozzáértők segítségét a következő problémára: [előre is köszi]
    Használtan kaptam a minap egy Portocom laptopot, viszonylag jó állapotban, aksin kívül lévő probléma a következő:
    A headphones/fejhallgató kimenetén hallható hangnak köze nincs a sima sztereo beépített hangszórón hallható hanghoz, pontos leírást nem tudok a hibáról adni...mert ilyennel még nem találkoztam... sima mp3 lejátszás, de lehet akár wav, videó, akármi közben kiadott hang a fejhallgatóban se nem stereo se nem mono... kb a kettő keveréke... egyszer az egyik csatorna halk mások a másik jól szól... néha mintha késne is, és valahol el is veszik a jel mert valami iszonyú élvezhetetlenül szól... viszonylag elég éles fülbántó a hangja, dvd lejátszás közben az emberek hangját alig... kimondottan tompán lehet hallani.
    Teszteltem ezzel a Right Mark al a dolgot... és ott pl semmi stereo hatás sincs.
    Persze a notebook hangszóróin mindez tökéletes...
    Úgy elöljáróban kb ennyire tudom leírni a dolgot...
    Hangkártya típusa egy integrált SIS 7012 es... drivert a sis oldaláról szedtem le hozzá.

Kérem akinek van valami ötlete az írjon... elég fontos lenne nekem ez, hogy normálisan szóljon a fejhallgató kimenet...

Új hozzászólás Aktív témák