- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Magisk
-
Mobilarena
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
válasz andaman #2170 üzenetére
Szerintem kicsit feleslegesen túlgondolod ezt a helyzetet, egy gázrevolver dobja meg a csöve az életben nem adja meg magát semmitől amíg nem próbálod megtömködni valami nem odavaló dologgal.
Még ha only rakétázásra használod majd, akkor is elköltöd majd vele a fegyver árának több tízszeresét rakétával mire baja lenne.
Az elsütő szerkezet vagy az ütőszeg ötvenötször megadja magát mire egy gázzal használt cuccon bármi baja lenne a dobnak vagy a csőnek.
De hogy valamit a konkrét kérdésre is írjak, a dobforgató koszorú szerintem acél mindkettőben, szóval aggodalomra semmi ok, inkább arra figyelj, hogy kipróbáld minden tipusú tölténnyel, és kitapasztald, melyikkel működik a legbiztosabban.
Ja, és ha ez még jobban megnyugtat, akkor a Keserű gyár gumis revolvereket is gyárt alu dobbal, ha azok bírják a gyűrődést, akkor egy gázos HW is fogja.Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Külsős játékokat hoz a saját áruházába az Epic
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- Külpolitika
- További aktív témák...