Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
Aki engedély nélkül készít, alakít át fegyvert, az a “Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény 325. §-ába ütköző lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettet követ el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"igazibb" témában:
Pisztolynak, azaz revolvernek: Keserű K-56 (15e), el lehet vele játszadozni habár én hangosnak találtam. (eladtam nemrég) Vagy Keserű Trainer (45e).
Puskának: Keresű Largo (20e), Sten (20e) vagy Sniper (40e)
Ezek közül a legutóbbi a legizgalmasabb, ugyanis egy éles Toz-8 -ból lett átalakítva muzeális jellegűvé (startpatron+ólomlövedék). Egyik sem igazán egy pontlövő fegyver, de jelenleg az egyetlen lehetőség arra hogy legálisan lövöldözhess területeden. (biztonsági szabályokat betartva, bár ezt biztos tudod)
Sten, az kicsit nyers fegyver, nekem annyira nem tetszik.
Largo gyakorlatilag az olcsó Sniper lenne, szerintem ilyen áron ezt érdemes megvenni.
Van még egy ritka de érdekesebb ilyen muzeálissá alakított fegyver mégpedig Keserű Gorkij-47M, ennél "igazibb"-at már nem tudok mondani amivel otthon is lehet játszani. Sajnos nagyon ritka és általában akkor is 80eFt felett szokott lenni az ára.A flóbert hiába gyengébb mint a fent említettek sajnos a hozzáértés miatt engedélykötelesek lettek. Ha találnál is megfelelőt akkor is mászkálni kell a rendőrségre az adásvétel miatt. Fölösleges ilyennel vesződni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- HomeAssistant Center - spórolj pénzt automatizálással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest