Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

törölt tag
válasz

üzenetére
						Mi a probléma vele? A dnf-el az az egy gondom van, hogy nem tudom a csomagok nevét.
Már a kikapcsolási hiba is eltűnt. Már csak az Achi és Freq-es van
 (Illetve kikapcsolásnál pillanatra látszik az a hiba ami bekapcsnál, de szerintem az még a "bekapcsolásról marad". Meg még logban van egy ilyen hiba: Cannot access vdagent virtio channel /dev/virtio-ports/com.redhat.spice.0 - 

válasz

üzenetére
						Végül pont így oldottam meg a dolgot.

De ez sem ment zökkenőmentesen. létrehoztam előre gparted-del mindent, erre a fedora telepítője lefagyott a nyelv választás és a partícionálás között.
 Ezt eljátszotta vagy ötször.
Végül töröltem a swap partíciót és a másodlagos winyóról a partíciót, és így jó volt. Ezután ezeket a telepítőből pótoltam, és így már nem sikerült neki elrontania semmit.
Másik téma: Az normális, hogy szaggat a "show applications" menü, amikor kinyitom?
Egy AM1-es AMD procim van integrált GPU-val. Létezik, hogy valami gyorsítás nincs bekapcsolva? pl. EGL? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
 - 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
 - Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Illetve kikapcsolásnál pillanatra látszik az a hiba ami bekapcsnál, de szerintem az még a "bekapcsolásról marad". Meg még logban van egy ilyen hiba: 

Ezt eljátszotta vagy ötször.