Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Mi a probléma vele? A dnf-el az az egy gondom van, hogy nem tudom a csomagok nevét.
Már a kikapcsolási hiba is eltűnt. Már csak az Achi és Freq-es van
(Illetve kikapcsolásnál pillanatra látszik az a hiba ami bekapcsnál, de szerintem az még a "bekapcsolásról marad". Meg még logban van egy ilyen hiba: Cannot access vdagent virtio channel /dev/virtio-ports/com.redhat.spice.0 -
válasz
üzenetére
Végül pont így oldottam meg a dolgot.

De ez sem ment zökkenőmentesen. létrehoztam előre gparted-del mindent, erre a fedora telepítője lefagyott a nyelv választás és a partícionálás között.
Ezt eljátszotta vagy ötször.
Végül töröltem a swap partíciót és a másodlagos winyóról a partíciót, és így jó volt. Ezután ezeket a telepítőből pótoltam, és így már nem sikerült neki elrontania semmit.
Másik téma: Az normális, hogy szaggat a "show applications" menü, amikor kinyitom?
Egy AM1-es AMD procim van integrált GPU-val. Létezik, hogy valami gyorsítás nincs bekapcsolva? pl. EGL?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Illetve kikapcsolásnál pillanatra látszik az a hiba ami bekapcsnál, de szerintem az még a "bekapcsolásról marad". Meg még logban van egy ilyen hiba:

Ezt eljátszotta vagy ötször.