- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Huawei eddigi legkomolyabb futóórája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Ohh köszi a részletes tanácsadást. Angolul tanulok is épp bár nem vagyok profi de azért a szakmaiban eligazodok. Nos Ubuntu = Debian-ba helyet nem kapó hulladék csomagok összessége. Egyet is értek vele, az nem rendszer az csak valami népszerű átverés (bocs hogy így gondolom). Arch nagyon klassz de nekem túl nehéz.
A laptopra csak linux települne úgy hogy ha hegesztek valamit és elrontom, nem zavar ha reinstall-ra van szükség.
Tanulni viszont a Pere László - Rendszerfelügyelet könyvből szeretnék, bár van neki a Linux felhasználó ismerek című sorozata is, de az nincs meg. A Szabilinux sem rossz.

Amúgy a fedora fele azért is kacsingatok, mert anno a RED HAT 9-et telepítettem és tanultam úgy használni hogy valahogy kézreállt és szimpatikus lett. Tudom hogy a Red hat és a Fedora 2 irány, de mégiscsak a vörös kalap családtagja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest