- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A Motorolának is a Bose hangol
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
ja, az mplayer windows-on is a mindentvágó svájcibicska, viszont a GUI része zsír silány, azon gondolkodtam egy ideig hogy mozillában fogom megnyitni a lokális videókat is, mert annak emberi gtk-like gombjai vannak... meg fordítani nem volt még kedvem, csak csomagból használtam...
a kérdés az lenne, hogy ha elhagy egy függőséget a yum, azt hogy tudom megoldani, hogy elhiggye hogy fent van a gnome-python2 , és a verziószám is megfelelő... csak a vicc kedvéért nyomtam egy 'yum remove gnome-python2' aztán röhögtem hogy az eredmény a várt, nem lenne gnome-om általában, ha az a csomag nem lenne fenn, szal jó lenne ha elhinné a yum hogy ottvan... valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Használt Vrtech Baby interaktív laptop gyerekeknek német nyelven
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest