Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, F-eket nyomogattam, de nem volt jó.
Viszont a 3-al jó lett, a másik sorba kellett írni. Reinstall grub, új config file, restart, ugyan az -de már van animált Fedora logo
restart, terminál, Kmod cuccok remove, grub újratelepít, öröm, boldogság... lenne.
Nálam ugye van W7 64 bit, Fedora, és most Comice OS, ez lett utoljára felrakva. Fedora frissítéskor nem frissíti a grubot, de Ubuntu és "klónjai" Grub customizerrel megtalálják -bár ezek szerint az indítási paraméterekkel nem tudnak mit kezdeni... faßa.
Erre a Fedorából újratelepített Grub2 azt írja: sda7 partíción linux, ubuntu 11.10, makeconfig nem támogatja, ennyi... wattafakk?
Nem para, van grub diszkem, sztem arról teszem fel, az sokszor jól jött. Lehet kellene egy /boot partíció? Mondjuk Fedora előtt nem találkoztam ilyennel.
Köszi a segítséget

...valakinél van működő zárt driver? Már szeretnék találkozni ilyennel, mert a "szomszédtopikbanírtákhogyvalakihallotaamikorbeszéltékhogymegy..." nem elég.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nintendo Switch 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)