- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
üzenetére
Pont olvastam ma egy blogot, ahol azt ecseteli a posztoló, hogy ubunturól fedorára vált, és a kommentek közt is van sok hasonló álláspont, de páran említik az rpm alapú csomagkezelést ott is. én használtam párhuzamosan fedorát és debiant, és nem értem az rpm ellenességet. meg egyáltalán, mi a különbség az rpm alapú és a dpkg alapú csomagkezelésben a végfelhasználó szempontjából? úgyis yumot vagy aptot használ az ember, azok között nincs akkora különbség (apt gyorsabb, yum okosabb kb, de kicsit csak)
A shell szerintem megszokható, el kell fogadni, hogy más, és a saját módján kell használni. Saját meglátásom, hogy addiktív. Ritkán futok bele olyanba ami hiányzik a régi módiból, ha viszont épp elcseszik a git-et, és nem fordul, és metacity-t kell használnom, akkor kifejezetten hiányzik. Tipikus hogy metacity-ben rángatom az egeret a hot cornerbe, és szomorkodok hogy nem csinál semmit. Meg a alt-tab is jobb a shellben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Projektor topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest