Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mobil flották
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Poco X6 Pro - ötös alá
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
rollins #1236 üzenetére
Kicsit túrtam a netet, de még nem akarom elkiabálni, de lehet hogy a nfs, nfslock elindítása megoldja és rootnak a .gconf létrehozása vagy másolása (/etc/gconf-ból). Előtte nem kellett ez, nem értem most miért. Állítólag a ki*** ORBit -nak kell. Ez hasonló lehet mint a windózos .net kerterendszer.
Lehet hogy semmi köze hozzá, de az is lehet hogy egy bugos gnome-gdm frissülése miatt lett ez a hdd pörgetős helyzet, csak fura hogy nem használtam előtte gdm-et. Beléptem root-tal gdm-mel, mindjárt lett a rootnak .gconf fileja (persze be is lehet másolni.) Aki érti az összefüggést, az tud valamit.De lehet csak az a nyavalyás .gconf kell a rootnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Házimozi haladó szinten
- Motoros topic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest