- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy az első vinyón megvan a 4 partíció, így nem tudsz új elsődlegeset létrehozni. Legalább is nekem ez derül ki ebből.
Majd elválik.
Általában csak egy elsődlegest szoktam létrehozni, a többi extended logikai drive-val.Amúgy a telepítőben a szabad területre tudtál új partíciót csinálni?
Mit szólnál egy live cd-s telepítéshez? Az lehet látná a másik vinyót és lehet arra is fel tudnád rákni.
Az Ubuntu telepítőjével igen, de a másik két - korábban említett - rendszerrel nem; ezek közül a pclinux LiveCD-s volt. Sajna a másik HDD-re esélytelen a telepítés, ott terpeszkedik a Windows és egy csomó adat, amit nem tudok hová tenni. Persze az is elképzelhető, hogy "megerőszakolom" magam és újra felépítek mindent - csak ehhez nincs sok kedvem, mert rengeteg időt elvesz.Asszem legelébb megpróbálom azt, hogy vmi partícionálóprogrammal előre elkészítem a fielrendszereket és csak utána próbálok telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest