Hirdetés
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
csendes
üzenetére
Köszi!
Mivel a QubesOS virtualizációs környezetet biztosít, és mivel még csak most ismerkedem vele nem megy minden olyan egyszerűen
, van debian10 OS is (itt már menne a unifi), csak még arra nem jöttem rá, hogy hogyan tudom megváltoztatni a hálózathoz tartozó virtuális környezet alapértelmezett OS-ét... Még megy az olvasás a témában, de ha esetleg elakadnék ki tudtok majd segteni a témában? Illetve azt eseleg jól gondolom, hogyha nemis pontotsan azt csinálom amit a Centos-es leírásban találok, de a lépések megegyezhetnek Fedora-n is (természetesen a Fedora-hoz megfelelő repo-k telepítésével, illetve a megfelelő parancsok kiadásával majd a csomagok telepítésével)? Sajnos konkrétan Fedora30-hoz még nem találtam releváns találatot...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, van debian10 OS is (itt már menne a unifi), csak még arra nem jöttem rá, hogy hogyan tudom megváltoztatni a hálózathoz tartozó virtuális környezet alapértelmezett OS-ét...