- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #6120 üzenetére
Az egyszeri felhasználó meddig olvassa a weblapot? A nagy zöld letöltés gombig, vagy célirányosan az ISO-kat keresi? Én is egyből a nagy zöldre kattintottam, és csak utána szembesültem azzal, hogy ez nem az ISO.
Oké, tegyük fel hogy az én Windows-omban van a hiba. Pontosan mi?
Hiába indítottam parancssorban a -d paraméterrel, a C: meghajtó gyökerében nem keletkezett log fájl. (Miért nem maga alá akar petézni, miért akar a C: gyökérbe írni?
Tudom nem te írtad, nem tudhatod.Te hoztad szóba, hogy más platfomot használok, és egy képet is linkelték, ahol az OS X-hez passzoló kiadást ajánlja fel.
Mégis melyik topik lenne alkalmasabb egy Linux letöltő, telepítő pendrive készítő program kitárgyalására?Nagyságrendekkel nagyobb az esélye, hogy itt már találkozott ezzel a programmal valaki, mint egy általános Windows topikban.
A Fedora cikk írása közben is jöttek elő ezek a problémák. A cikkel a kedvet szerettem volna meghozni a használatához, és nem elvenni azt. Ha oda téved egy amatőr csillagász, vagy egy robotikával foglalkozó, hogy hű hát kipróbálom hiszen az én eszközeimet is kezeli, alapból fent vannak az általam is használt programok, nem kell utólag bűvészkedni vele. Kipróbálom. Tudom optimista vagyok...
Ha jól tudom egyedül a Fedora-nál van ilyen tematikus telepítő választék. Más esetekben önáló disztibúciót építenek valamelyik alap rendszerből (pl. UbuntuStudio).Ragozhatjuk napestig, nem fogjuk egymást meggyőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Macska topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest