- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Az egyszeri felhasználó meddig olvassa a weblapot? A nagy zöld letöltés gombig, vagy célirányosan az ISO-kat keresi? Én is egyből a nagy zöldre kattintottam, és csak utána szembesültem azzal, hogy ez nem az ISO.
Oké, tegyük fel hogy az én Windows-omban van a hiba. Pontosan mi?
Hiába indítottam parancssorban a -d paraméterrel, a C: meghajtó gyökerében nem keletkezett log fájl. (Miért nem maga alá akar petézni, miért akar a C: gyökérbe írni?
Tudom nem te írtad, nem tudhatod.Te hoztad szóba, hogy más platfomot használok, és egy képet is linkelték, ahol az OS X-hez passzoló kiadást ajánlja fel.
Mégis melyik topik lenne alkalmasabb egy Linux letöltő, telepítő pendrive készítő program kitárgyalására?Nagyságrendekkel nagyobb az esélye, hogy itt már találkozott ezzel a programmal valaki, mint egy általános Windows topikban.
A Fedora cikk írása közben is jöttek elő ezek a problémák. A cikkel a kedvet szerettem volna meghozni a használatához, és nem elvenni azt. Ha oda téved egy amatőr csillagász, vagy egy robotikával foglalkozó, hogy hű hát kipróbálom hiszen az én eszközeimet is kezeli, alapból fent vannak az általam is használt programok, nem kell utólag bűvészkedni vele. Kipróbálom. Tudom optimista vagyok...
Ha jól tudom egyedül a Fedora-nál van ilyen tematikus telepítő választék. Más esetekben önáló disztibúciót építenek valamelyik alap rendszerből (pl. UbuntuStudio).Ragozhatjuk napestig, nem fogjuk egymást meggyőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Windows 10
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Arc Raiders
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Ryzen 5 5600X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest