Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
King Unique
üzenetére
Az egyszeri felhasználó meddig olvassa a weblapot? A nagy zöld letöltés gombig, vagy célirányosan az ISO-kat keresi? Én is egyből a nagy zöldre kattintottam, és csak utána szembesültem azzal, hogy ez nem az ISO.
Oké, tegyük fel hogy az én Windows-omban van a hiba. Pontosan mi?
Hiába indítottam parancssorban a -d paraméterrel, a C: meghajtó gyökerében nem keletkezett log fájl. (Miért nem maga alá akar petézni, miért akar a C: gyökérbe írni?
Tudom nem te írtad, nem tudhatod.Te hoztad szóba, hogy más platfomot használok, és egy képet is linkelték, ahol az OS X-hez passzoló kiadást ajánlja fel.
Mégis melyik topik lenne alkalmasabb egy Linux letöltő, telepítő pendrive készítő program kitárgyalására?Nagyságrendekkel nagyobb az esélye, hogy itt már találkozott ezzel a programmal valaki, mint egy általános Windows topikban.
A Fedora cikk írása közben is jöttek elő ezek a problémák. A cikkel a kedvet szerettem volna meghozni a használatához, és nem elvenni azt. Ha oda téved egy amatőr csillagász, vagy egy robotikával foglalkozó, hogy hű hát kipróbálom hiszen az én eszközeimet is kezeli, alapból fent vannak az általam is használt programok, nem kell utólag bűvészkedni vele. Kipróbálom. Tudom optimista vagyok...
Ha jól tudom egyedül a Fedora-nál van ilyen tematikus telepítő választék. Más esetekben önáló disztibúciót építenek valamelyik alap rendszerből (pl. UbuntuStudio).Ragozhatjuk napestig, nem fogjuk egymást meggyőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Antivírus szoftverek, VPN
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest