- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Megint segítséget szeretnék kérni
sulix asztali gépekre kell teNni az érettségi miatt LAMP programokat.Sajnos nem jó a repól telepítés mert nem is támogatja a sulix és valami miatt a próba érettségi módban nem működnek megbízhatóan.Ez mondjuk érdekes mert ha nem volt érettségi mód akkor működtek,de nem tudom mi lehet a gond velük.Így elkezdtem nézegetni és találtam XAMPP programot amely egybe tartalmazza at összes szűkséges webes fejlesztő programot.Plusz nem kell külső repót használni.Fel is tudtam telepíteni root ként de sajnos sem az apache sem a mysql nem indul el.Mit tudnék csinálni mert mindenképpen kellenek ezek a programok.De azért nem vagyok olyan linuxs aki egyből tudja a hiba okát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- FIFA 16 Playstation 4
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sulix asztali gépekre kell teNni az érettségi miatt