Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Megint segítséget szeretnék kérni
sulix asztali gépekre kell teNni az érettségi miatt LAMP programokat.Sajnos nem jó a repól telepítés mert nem is támogatja a sulix és valami miatt a próba érettségi módban nem működnek megbízhatóan.Ez mondjuk érdekes mert ha nem volt érettségi mód akkor működtek,de nem tudom mi lehet a gond velük.Így elkezdtem nézegetni és találtam XAMPP programot amely egybe tartalmazza at összes szűkséges webes fejlesztő programot.Plusz nem kell külső repót használni.Fel is tudtam telepíteni root ként de sajnos sem az apache sem a mysql nem indul el.Mit tudnék csinálni mert mindenképpen kellenek ezek a programok.De azért nem vagyok olyan linuxs aki egyből tudja a hiba okát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
sulix asztali gépekre kell teNni az érettségi miatt