Hirdetés
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nő az eSIM-ek iránti igény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
korábban az rpmfusionos módszert használtam, a telepítés része működött, csak a driverrel lettek mostanában komoly problémák, konkrétan amikor már GUI-t kellett megjeleníteni, akkora grafikai glitcheket rajzolt a képre, hogyha nem tudtam volna, hogy Windows alatt hibátlan, azt hittem volna, hogy elhalálozott a jó öreg 7900GTO
az én módszerem meg ja... elég macera, hogy kernel-frissítés után mi történik, arról nem tudok nyilatkozni, azóta az nem volt, meg nálam nem is akkora probléma, a nevezett gépet szüleim használják, fél évente egyszer, amikor errejárok és ráérek, lefuttatok egy frissítést, belefér, ha esetleg mindig így kell újrarakni a drivert.
persze elismerem, sűrű frissítésnél elég zavaró
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest