Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha valakit még szívatná magát a zárt NV driver telepítésével, itt az én kálváriám

- ha tárolóból telepítem ez a képernyő fogad:

- próbáltam több tárolóból (rpm-fusion, fedora-nvidia), többféle driver-t de mind ugyanúgy elhasalt.
- leszedtem a nv oldaláról de az meg nem települ míg a nyílt a rendszeren van - régebben, tárolóból való telepítésnél ez nem zavarta...
- 2.5 Remove / disable nouveau drivers from kernel initramfs## Backup old initramfs nouveau image ##
mv /boot/initramfs-$(uname -r).img /boot/initramfs-$(uname -r)-nouveau.img## Create new initramfs image ##
dracut /boot/initramfs-$(uname -r).img $(uname -r)- reboot
- init 3
- chmod +x ./driverneve
- majd települ a letöltött driverEz mind szép és jó, de elmondaná vki, h mi a f.szt csinálnak ott fent? Vagy ezzel a marha ritka 520M (nem, nem marha ritka) vga-val senki nem telepített még fedorát??? És a másik, h ez nem új hiba mivel a 20-on (2-3 kernel ezelőtt) jött elő - szerintem vagy 2 hónapja, azóta b.sztak megcsinálni(?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fujifilm X
- Revolut
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest