Hirdetés
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
body007
üzenetére
Nem ismert bug, hanem ismert feature. Újraírják az anacondát, teljes új felület van, és a storage kezelés részét is teljesen újraírják, szóval sejthető hogy bugos. Ezért is van a nagy csúszás, ez nem fért bele egy kiadási ciklusba. De egyébként én azért csináltam kézzel, mert pont akkor olvasgattam tesztett compressed btrfs-ről, és mivel nem "production" a linuxom jelenleg, ezért bevállaltam, kipróbáltam. Ezt viszont még nem tudja az úgy partícionáló (nem lehet mount paramétert átadni neki, márpedig én a telepítést is compressed-re akartam tenni).
Szóval liveCD-be, azon a Gparteddel megcsinálod a kiosztást, és a telepítőben csak a mount pointokat adod meg. Ha akarsz valami extra mount paramétert csinálni, akkor a partíciók megadása után next, és még az istall után mount -o remount akármivel újramountolod, és hasít is.
Egyébként eléggé stabil a cucc, nekem annyi problémám volt vele, hogy az optimus miatt néha kiakadt, letiltottam a nouveou-t teljesen, csak az intelt használom, és így semmi baja nincs. Az első release utáni frissítésre viszont kiváncsi leszek, mert december vége óta alig volt update, gondolom ezek beesnek majd az első két hétben :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Lightyear - befektetési app
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi