Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Nálunk cégnél voltak Acerek, mert olcsók. Volt egy AMD Atnlon XP-s, azzal minden baj volt, elromlott a CD író benne, rossz volt az alaplapi videókártya, se win, se linux nem nagyon szerette, meg gyenge volt, az atheros wifi is olyan volt, amivel csak nyűg volt... viszont volt másik 7, Inteles, sima kommersz gma950-nel, meg gma3000-rel, azokkal semmi baj nem volt. Egyedül az amikor beleöntöttem egy bögre teát. Kijöttek, elvitték, visszahozták. Persze fizetni kellett érte. Később az enyémen kijött, hogy tervezési hibás a kijelző tartó pálca, eltörik, és reped a burkolat. Ha megnézed, aprón keresnek orrba szájba extensa 5620 meg hasonlókhoz fedelet, meg keretet. Mondjuk feleannyiba került, mint akkor a dell, vagy lenovo, ugyanazzal a teljesítménnyel, ezért én simán vettem volna Acer-t megint, ha nem lett volna bennem a nyomás céges részről, ami a Lenovo felé vitt. Nem bántam meg, de tény, hogy rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hálózati / IP kamera
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest