Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Nálunk cégnél voltak Acerek, mert olcsók. Volt egy AMD Atnlon XP-s, azzal minden baj volt, elromlott a CD író benne, rossz volt az alaplapi videókártya, se win, se linux nem nagyon szerette, meg gyenge volt, az atheros wifi is olyan volt, amivel csak nyűg volt... viszont volt másik 7, Inteles, sima kommersz gma950-nel, meg gma3000-rel, azokkal semmi baj nem volt. Egyedül az amikor beleöntöttem egy bögre teát. Kijöttek, elvitték, visszahozták. Persze fizetni kellett érte. Később az enyémen kijött, hogy tervezési hibás a kijelző tartó pálca, eltörik, és reped a burkolat. Ha megnézed, aprón keresnek orrba szájba extensa 5620 meg hasonlókhoz fedelet, meg keretet. Mondjuk feleannyiba került, mint akkor a dell, vagy lenovo, ugyanazzal a teljesítménnyel, ezért én simán vettem volna Acer-t megint, ha nem lett volna bennem a nyomás céges részről, ami a Lenovo felé vitt. Nem bántam meg, de tény, hogy rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest