Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
Nálunk cégnél voltak Acerek, mert olcsók. Volt egy AMD Atnlon XP-s, azzal minden baj volt, elromlott a CD író benne, rossz volt az alaplapi videókártya, se win, se linux nem nagyon szerette, meg gyenge volt, az atheros wifi is olyan volt, amivel csak nyűg volt... viszont volt másik 7, Inteles, sima kommersz gma950-nel, meg gma3000-rel, azokkal semmi baj nem volt. Egyedül az amikor beleöntöttem egy bögre teát. Kijöttek, elvitték, visszahozták. Persze fizetni kellett érte. Később az enyémen kijött, hogy tervezési hibás a kijelző tartó pálca, eltörik, és reped a burkolat. Ha megnézed, aprón keresnek orrba szájba extensa 5620 meg hasonlókhoz fedelet, meg keretet. Mondjuk feleannyiba került, mint akkor a dell, vagy lenovo, ugyanazzal a teljesítménnyel, ezért én simán vettem volna Acer-t megint, ha nem lett volna bennem a nyomás céges részről, ami a Lenovo felé vitt. Nem bántam meg, de tény, hogy rohadt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest