Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
bnorbert989
üzenetére
Hát, ez önmagában csak egy parancssori program. Amit leírtál az azért egy komplexebb probléma. így önmagában nem is látom pontosan hogy kellene megoldani, szerintem nincs is erre kulcsrakész megoldás, és ez már szerintem nem is ebbe a fórumba való.
Ha jól értem, letöltene valaki tőled egy indítófájlt, és az csinálna a saját tartalmáról egy md5-öt, és elküldené a szerverednek, ami összehasonlítja a saját md5 értékeddel, és ha az megy, akkor beengeded?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest