Hirdetés
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Fotók, videók mobillal
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Nem úgy értettem, hanem a 12-est frissíteném 13-ra zárolt xorg mellett.
De mindegy is, kezdem feladni. Régebbi nem lenne jó nekem, szívnék, mint sheratan. Az én gépem is új, sok alkatrész január óta létezik kereskedelmi forgalomban. Szóval ezért nem elégszek meg vele. Amíg nem jött ki az új ubi, fel sem mertem tenni rá linuxot, mert fórumokat olvasva láttam, hogy esélytelen volt normálisan használni. Aztán a lucidba jött új fglrx, proci támogatás, meg miegymás, és ezzel már szépen muzsikál. Csak nekem meg az ubi újításai nem jönnek be.
Lehet átvándorlok inkább Mint linuxra, ami ubi alapú, mert a fedora vadi új cuccait meg az ati nem szereti.
Most akkor kit szidjak? Szerintem senkit nem lehet igazán. A linuxot semmiképp, de az atit ha belegondolok, megint csak nem lehet igazán. Azért ennyiféle xorg verzióra én is idegbajt kapnék, ha fejleszteni kéne. Persze nem akarom őket felmenteni, mert hiába jó a hardverük, ha úgy összességében egy rakat fos a driverük minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BestBuy topik
- Milyen program, ami...?
- SSD kibeszélő
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen egeret válasszak?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet átvándorlok inkább Mint linuxra, ami ubi alapú, mert a fedora vadi új cuccait meg az ati nem szereti.