Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
rokefeller
üzenetére
Nem úgy értettem, hanem a 12-est frissíteném 13-ra zárolt xorg mellett.
De mindegy is, kezdem feladni. Régebbi nem lenne jó nekem, szívnék, mint sheratan. Az én gépem is új, sok alkatrész január óta létezik kereskedelmi forgalomban. Szóval ezért nem elégszek meg vele. Amíg nem jött ki az új ubi, fel sem mertem tenni rá linuxot, mert fórumokat olvasva láttam, hogy esélytelen volt normálisan használni. Aztán a lucidba jött új fglrx, proci támogatás, meg miegymás, és ezzel már szépen muzsikál. Csak nekem meg az ubi újításai nem jönnek be.
Lehet átvándorlok inkább Mint linuxra, ami ubi alapú, mert a fedora vadi új cuccait meg az ati nem szereti.
Most akkor kit szidjak? Szerintem senkit nem lehet igazán. A linuxot semmiképp, de az atit ha belegondolok, megint csak nem lehet igazán. Azért ennyiféle xorg verzióra én is idegbajt kapnék, ha fejleszteni kéne. Persze nem akarom őket felmenteni, mert hiába jó a hardverük, ha úgy összességében egy rakat fos a driverük minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Logitech G920 Kormány szett 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Lehet átvándorlok inkább Mint linuxra, ami ubi alapú, mert a fedora vadi új cuccait meg az ati nem szereti.